SPPs stipendium "Klart du kan" har delats ut i fem år. 100 000 kronor per kvartal. 
Tack vare stipendiet har nu över femtio världsförbättrade projekt kunnat förverkligas. 

-  Det är verkligen inspirerande att genom stipendiet få ta del av det engagemang som finns i vårt samhälle och få vara en del av att idéerna också kan förverkligas, säger "Klart du kan" juryns ordförande Johanna Landberg och tillägger;

click -  Pengar ska inte vara ett hinder när engagemanget finns. Därför vill vi kunna bidra med den lilla grunden som gör att fler testar sina världsförbättraridéer.

ema 200 trading system Varje kvartal delar SPP ut 100 000 kr fördelat på 4-5 projekt. Det är en bred spridning på projekten och idérikedomen oändlig. Projekten handlar om allt från att öka barns intresse för matematik och programmering till att utveckla tjänster för samåkning eller inspirera till hållbart entreprenörskap.

- Vi får in runt 20 ansökningar varje kvartal och det är lika tufft varje gång vi tvingas välja bland alla fantastiska initiativ, men det är också väldigt hoppingivande att se vilken kraft och vilja det finns att göra världen lite bättre.

meilleurs sites de rencontres seniors -  Sista ansökningsdag för det fjärde kvartalet 2014 är den 31 december så känner du någon som har en bra idé passa på att tipsa dem om att skicka in sin ansökan innan nyår. Stipendiaterna meddelas senast den sista januari, avslutar Johanna.

http://winevault.ca/?perex=strategia-opzioni-binarie-con-medie-mobili Nedan finner du ett par länkar till projekt och organisationer som "Klart du kan" har stöttat genom åren:

http://www.goodlight.it/?bioreresd=profit-point-opzione-binarie&4d9=a7 Kodcentrum (2014)

http://carbonbikerepair.com.au/?encifkodf=binary-option-paypal&f1a=01 Randiga huset (2013)

binäre optionen handeln steuern Sustainergies (2012)

enter site Hungerprojektet (2011)

http://bandarjudibola.org/?protis=rencontres-tanger&985=80 Rättviseförmedlingen (2010)

gtoptions Kampanjen Perspektiv