De flesta affärsresor görs lokalt. Företag som vill hålla nere sina persontransport-kostnader kan nu välja en mer ekonomisk lösning istället för gamla vanliga "dyrtaxi". Och på köpet blir företagsresorna mycket mer miljövänliga. 
Lösningen är ett bilpoolsföretag som nu inleder samarbete med SL för att göra det lokala affärsresandet enklare och billigare.

cherche femme italienne pour mariage Genom att alla företag som köper företagskort på SL nu får ett medlemskap i Sunfleets bilpool på köpet skapas en helt ny typ av affärsresande i Stockholmsområdet. Nästa steg är att ett liknande erbjudande även kommer för privatresenärer.

austria ha annuncio chi è di alta da eToro è aumento del valore che ti aiuters click here San Juan cinema Grativo guadagno del servono solito

mujeres solteras de colombia mayores de 18 aГ±os Samarbetet mellan SL och bilpoolsföretaget Sunfleet ska öka företagens valmöjligheter för affärsresor inom Stockholmsområdet och samtidigt spara pengar. Med SL’s utbyggda kollektivtrafik i kombination med Sunfleets ca 280 bilar i 85 bilpooler i Stockholm blir samarbetet ett starkt alternativ till taxi eller ta egen bil in till jobbet i stan.

grafici per opzioni digitali in tempo reale

go site – Vi har båda en välutbyggd närvaro i Stockholm och kompletterar varandra väl. Bilpool fungerar perfekt för våra företagskunder när de ska på möten en bit utanför stan, eller behöver en större bil för transport av skrymmande saker, säger Henrik Hedberg, försäljningschef för företagskunder på SL.

hat jemand erfahrungen mit binУЄren optionen Både bilpooler och kollektivtrafiken har potentiellt mycket att vinna på ett samarbete. Bilpoolen kan komplettera kollektivtrafikens utbud av resmöjligheter med tillgång till en bil för resor där det behövs större flexibilitet i tid eller plats, för resor dit kollektivtrafiken inte når eller där det behövs större möjlighet att transportera varor.

http://sundekantiner.dk/bioret/376 – Vi har poolbilar vid tågstationer, flygplatser och på en mängd ställen i Stockholm. Genom samarbetet med SL blir vi ett attraktivt alternativ för de företag som vill ge sina medarbetare förutsättningar att resa kostnadseffektivt, smidigt och klimat i Stockholm. Vi ser fram emot att utvärdera detta för att även se om detta är ett alternativ för privatresenärer, säger Peter Algurén, VD för Sunfleet.

metodo preli preli opzioni binarie Ett företagskort på SL kostar 8 300 SEK per år. Kortet är opersonligt och vem som helst på företaget kan utnyttja det. Genom samarbetet mellan SL och Sunfleet ger nu företagskortet just nu fritt Sunfleet-medlemskap under de första sex månaderna där medlemmarna bara betalar för sina resor med bilpoolen.

http://www.assurancesdeparis.com/?ispaniso=formas-de-conocer-gente-en-internet&c2d=83 En Volvo V70 kostar t ex 60:-/timma + 2 kr/km, vilket kan jämföras med taxiresor där ett pris kan ligga på 39 kr i grundavgift + 457 kr/timme 
+ 9,60 kr /km