En ny teknik för att tvätta kläder som sparar el och inte behöver tvättmedel testas nu i Malmö.
- Det blir rent och luktfritt, säger Magnus Röman som provat själv att tvätta med den nya tekniken.

http://etauro.com/militaris/3108 Hyresgästerna i två höghus i bostadsområdet Nydala i södra Malmö har fått ett världsunikt tvättrum. Deras hyresvärd testar en teknik som låter ett 70-tal hyresgäster att tvätta kläderna med minimal miljöpåverkan.

go to link Den nya tvättmetoden bygger på en anläggning som filtrerar vattnet och avjoniserar det. När vattnet kommer i kontakt med textilerna i tvättmaskinen bryts jonbindningen mellan fibrerna och smutsen. Smutsen lossnar och kläderna blir rena. Därefter sköljs smutspartiklarna ut med sköljvattnet. Tekniken som används för avjoniseringen av vattnet vann Malmö Clean Tech City Award 2016 och är framtaget av Swatab.
– Inget mer köp av tvättmedel och sköljmedel. Dessutom tvättar maskinerna med kallvatten, säger Magnus Röman, projektledare på MKB Fastighets AB. Detta är något som vi är först i världen med att erbjuda.

enter Dettagli go site - Agenzia Doganale 0481798845 Via Grota Del Diau, Zot 2 visualizza indirizzo, numero di telefono, CAP, mappa, indicazioni stradali e Energibesparing

http://winevault.ca/?perex=ez-trader-com I alla tvättstugor hos MKB Fastighets AB tvättas 6 miljoner tvättar per år. De flesta med vatten som är uppvärmt 40 grader eller mer. Att tvätta med kallvatten ger en stor energibesparing. Miljövinsten är större än att vattnet inte behöver värmas upp. Att tvätta utan tvättmedel och sköljmedel sparar miljön. Inga utsläpp, inga förpackningar som blir sopor och mindre risk för allergier.
– Vi vill medverka till ett ekologiskt hållbart Malmö, säger Magnus Röman. Genom att testa denna lösning hoppas vi hitta ett av de sätten som kan hjälpa oss att nå våra högt ställda mål.

agencias de citas mexico source Följer och utvärderar

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=binary-option-ru&a77=44 boyatzis competence