Sju av tio småföretagare tänker på jobbet även under semestern. Det rör sig främst om oro inför framtiden och planer på hur företaget ska utvecklas i framtiden. Detta visar en ny undersökning från ekonomiföretaget Visma.

opcje binarne a podatki – Många startar eget för att förverkliga sina drömmar och har ett passionerat förhållande till sitt företagande. Gränsen mellan jobb och ledighet är inte sällan flytande, men alla behöver vara lediga och koppla av, Säger Boo Gunnarson, Visma Spcs företagarexpert.

buy Pregabalin uk next day delivery Endast 0,1 procent av företagen i Sverige har fler än 250 anställda. 99,9 procent av företagen i Sverige består av små och medelstora företag med färre än 250 anställda. 73,8 procent av företagen är enmansföretag utan några anställda men små- och medelstora företag är ändå Sveriges största samlade arbetsgivare. Företagarna själva verkar dock ha det svårt att slappna av helt och hållet på semestern.

see Under semestern funderar 23 procent av företagare på hur företaget kan utveckla. Något färre, 21 procent, oroar sig för framtida utmaningar med ekonomi och medarbetare. 18 procent funderar på sätt att effektivisera verksamheten och 12 procent reflekterar över nya sälj- och affärsmöjligheter.

source site – Att driva eget företag innebär stora möjligheter att styra över sin egen tid. Men även ett stort ansvar, som kan vara svårt att släppa när tekniken möjliggör för företagare att ha kontroll över verksamheten i realtid. Därför behöver man hitta strategier för hur man kan hantera det, säger Boo Gunnarson.

enter site Hela 78 procent av företagare tycker det känns skönt och betryggande att vara nåbar under semestern. Bara sju procent tycker att det känns stressande.

Fem tips för semestrande företagare

 Planera

operazione binarie trading Innan du går på semester, skriv upp allt som måste göras direkt efter att semestern är slut så att du kan slappna av och slippa tänka på det.

Delegera

see Om möjligt, be andra att hjälpa dig utföra uppgifter medan du är borta!

Aktivera dig

http://www.goodlight.it/?bioreresd=opzioni-binarie-trading-on-line&265=c2 enter I sällskap av vänner, familj eller för den delen nya människor är det lättare att släppa tankar på jobb och press, så se till att vara social!

Ta en jobbtänkarstund

opcje binarne najnizszy depozyt Kan du verkligen inte sluta tänka på jobbet så avsätt en specifik tid under dagen till att göra det så har du det avklarat. Tänk bara efter på varför du tog semester för det var antagligen inte för att jobba. Kommer du tillbaka till jobbet nöjd efter semestern presterar du säkert ännu bättre!

http://flywind.com.br/bakester/8522  Vill du se all statistik samlad från Vismas undersökning finner du den här.