http://www.beaujolais-challenge.com/?nikolsa=site-de-rencontre-tout-gratuit-pour-les-hommes&b35=f4 Välkommen till LevRikare
Bättre ekonomi & livskvalitet.

watch Vill du njuta mer av livet & få mer pengar över? Har du en dröm om ett meningsfullt liv och samtidigt att få ekonomin att räcka till det du behöver? 
Förmånsklubben LevRikare är till för dig. 

Här får du erbjudanden, rabatter, artiklar, råd och verktyg för att förenkla och förgylla ditt liv.

Anna-Lena, som till vardags jobbar som organisationskonsult i Stockholm, var runt 40 år när hon började inse att energin hade tagit slut i det 15-åriga förhållande hon levde i. 

Hon hade alltid varit den ”duktiga flickan” som såg sitt eget värde i det hon kunde prestera. Nu ville hon att de två skulle utvecklas på det personliga planet. Hennes man ville dock inte delta, men tyckte det var bra att jag gick på kurser.

- Vi gled isär. Han blev en enhet och jag en, berättar Anna-Lena. 

enter site Fyraminuters sex

- Men vi hade ju allt -  utom kärlek. Och om vi hade sex var det över på fyra minuter. berättar Anna-Lena. 

Hon började själv gå på olika typer av kurser i personlig utveckling och lärde sig medveten närvaro, mindfullness. 

- Jag började se på mig själv och på förhållandet med nya ögon. Efter ett tag kände jag ännu starkare att jag ville ha något annat. Samtidigt kände sig min man hotad, trots att han i början hade tyckt tvärtom. 

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=opzioi-binarie&d4e=15 Vem bestämmer?

Anna-Lena började fundera på allvar över vem det var som bestämde i hennes eget liv. Det blev startskottet för hennes nya liv med omvälvande förändringar på alla plan. Samtidigt blev det inledningen på hennes svåraste år någonsin. I februari 2007 var förhållandet över för gott. Hon var då 47 år, blev uppsagd från jobbet och flyttade ut. Bara efter ett halvår kom beskedet: Hon hade bröstcancer. Några veckor senare, när hon precis hade träffat en ny man, sin nuvarande partner Per, skulle hon opereras. Därefter började den tunga cellgiftsbehandlingen.

http://unikeld.nu/?ioweo=strategie-opzioni-binarie-jctrading&843=b8 Machoman

Per, som också gått igenom en svår separation, arbetade med aktiehandel, älskade jakt och hade dittills alltid haft garden uppe.

- Jag har varit väldigt macho. Till och med min dotter sa till mig att mitt kraschade förhållande kanske hade varit mitt eget fel! 

- Då började jag fundera över mitt liv för första gången på allvar. 

När så Anna-Lena, som han just träffat, blev svårt sjuk tvingades han till en total omvärdering. Genom sjukdomen tvingades de båda att bryta alla murar och försvar de dittills varit vana vid. Per fick också utveckla sin vårdande sida och därigenom ta fram en helt ny sida inom sig själv. 

Anna-Lena fick i sin tur för första gången i sitt liv känna att det var ok att vara svag och bli omhändertagen. Bara någon månad efter sin operation beslöt Anna-Lena att fortsätta sitt påbörjade arbete med personlig utveckling. Hon ville fortsätta sin personliga resa och gå på kurser för att öka sin medvetna närvaro. Men denna gång skulle det vara tillsammans med en partner som hon trodde på - Per.

Genom att börja med mindfulness, medveten andning, frigörande dans, yoga och tantra, som Per och Anna-Lena kallar sexuell mindfulness, ville de undvika det som de båda hade hamnat i i de tidigare förhållandena. De ville försöka ta in mer av sig själva i mötet med den andre inte minst när det gäller sex.

- Medveten närvaro, mindfulness, är inte ett ”piller” eller en snabb lösning på relationsproblem, säger Anna-Lena. Det går inte att gå in i det med ett mål att fixa förhållandet, få bättre sexliv eller få bättre orgasmer. Man måste först möta sig själv och kunna vara med sig själv, sedan omvärlden.

- Istället är det enda mål man kan ha att lära känna sig själv, sina fel och brister. Lära sig acceptera sig själv och därigenom kunna vara mer här och nu. Att hitta en sann kärna i sig själv. Att känna sig öppen och naken. Då kan energin i kärleken släppas loss. Och det är en oändligt skön känsla.

Nu när Anna-Lena och Per har sex kan de bygga upp en energi sig emellan under lång tid. Till slut går det mot ett creschendo där det viktiga inte är själva orgasmen. Åtminstone inte för Per.

- Jag vill gärna ha det här sexuellt laddade livet hela tiden. Därför vill jag inte göra mig av med energin vid orgasmen utan fortsätta bygga och bygga på den.

Anna-Lena skrattar och säger att hon minsann måste få sin orgasm ibland, även om det där med att bygga upp den sexuella energin även gäller kvinnor.