rencontrer femmes asiatiques france Välkommen till LevRikare
Bättre ekonomi & livskvalitet.

opcje binarne porady Vill du njuta mer av livet & få mer pengar över? Har du en dröm om ett meningsfullt liv och samtidigt att få ekonomin att räcka till det du behöver? 
Förmånsklubben LevRikare är till för dig. 

Här får du erbjudanden, rabatter, artiklar, råd och verktyg för att förenkla och förgylla ditt liv.

autoopzionibinarie Dr Ingemar Sköld:

dating websites nottingham ”Mindfulness –inget nytt sexpiller”

source url - Mindfulness ger oss utrymme att acceptera oss själva som vi är, säger dr Ingemar Sköld i Stockholm. På så sätt kan vi bli bättre på att möta vår partner. Både i och utanför sängen. Men mindfulness är inte ett nytt ”viagra”.

Läkaren Ingemar Sköld har sedan flera år arbetat med mindfulness som en del i sin verksamhet. Han har studerat för några av de ledande mindfulness-företrädarna. De har också naturvetenskaplig bakgrund - dr Jon Kabat-Zinn, professor i medicin och dr Mark Williams professor i klinisk psykologi. 

follow site Ingen snabblösning

Ingemar Sköld menar att det viktigaste att förstå när det gäller medveten närvaro, mindfulness, är att det inte handlar om ännu en ”quick-fix”. Det är inte ett nytt snabbt grepp för att få bättre orgasmer eller för att komma till rätta med något man tycker är fel i relationen.

- Detta med mindfulness är inte något man tar till som ett piller som ska bota något. Glöm det. Sträva inte efter att uppnå något speciellt. Det handlar om att bara vara. Att vara sig själv och acceptera sig själv och nuet som det är, framhåller dr Ingemar Sköld.

http://laprovence.sk/familjarnosty/557 Mindfulness bryter reaktionsmönster

Han menar att mindfulness är en hjälp att bryta de tankar, och sätt att hantera livets utmaningar, som vi tagit till oss när vi växte upp.  Det handlar om inlärda reaktionsmönster som även drabbar oss när det gäller sex och kärlek. Vi har kanske en känsla av skuld och skam av olika skäl, av att inte duga, att vi måste prestera, att vi är rädda för att bli lämnade. Detta gör att vi, när vi träffar någon eller något inträffar, tolkar det hela utifrån vår grundinställning. Då tänker och känner vi återigen som vi har brukat tänka och känna. 

- Ofta lever vi våra liv med ”autopiloten” inkopplad utan att egentligen se eller uppleva nuet som det verkligen är. Vi är istället alltid i det förflutna eller i framtiden, uppfyllda av rädsla att det ska bli som det blev förra gången.

er sucht sie ab 45 Mer än våra tankar och känslor

- Genom att öva på mindfulness kan vi se att detta bara är en tankeslinga. Det ÄR inte vi. Vi är mycket mer än de där tankarna, de där känslorna, säger dr Ingemar Sköld. Att kunna se oss själva utan att värdera, befriar oss från invanda handlingsmönster.

Han tycker att man kan se mindfulness som ett erbjudande om en annan utgångspunkt. En möjlighet att se att livet ”bär” sig självt. Vi blir hemmastadda i verkligheten och behöver inte ständigt jaga efter meningslös sex med nya partners, fetischsex och S&M eller andra nya ”kickar” som måste bli häftigare och häftigare.

Ingemar Sköld:

 - Mindfulness går inte ut på att ta ställning om det som upplevs är bra eller dåligt. Det är istället att konstatera hur det ser ut just nu. Att acceptera nuet.  Först då kan vi möta en partner på allvar. Sanningen gör oss fria.

watch Johan Ekenberg, författare och sexcoach:

http://www.techhelpnumbers.com/font/2828 ”Sex – en motorväg till Gud”

- Vi pratar åt skogen för mycket i våra förhållanden! Jag tror inte alls att vi behöver veta allt om varann för att ha bra sex eller ett bra förhållande. Och vi behöver inte förstå allt heller, säger Johan Ekenberg, författare och relationscoach. Han har jobbat med sex och intima relationer i tjugo år och har bl a skrivit boken ”Sex - en motorväg till Gud”.  Johan håller intimitetskurser för par och singlar där han strävar efter att ge deltagarna en chans att uppleva verklig medveten närvaro tillsammans. Sexuell mindfulness, medveten närvaro i sexlivet, som en väg till helande.

http://lokoli.com/?rtyt=site-de-rencontre-proximity-senior&8dc=fc Prata mindre – älska mer!

-Vi är på tok för mycket uppe i våra hjärnor och alldeles för lite i kroppen. Felet är att vi lider av tillitsbrist och vågar ibland inte ens se varann i ögonen trots att vi är tillsammans, säger han.

Vi längtar alla efter en djup närhet med den andre och oss själva. Men de problem i relationen som vi ägnar så mycket tid och kraft åt är inte alltid de egentliga problemen. Vad det handlar om är att vi ofta lider av en mängd rädslor. Därför vågar vi inte släppa någon innanför vår mask eller bryta våra invanda beteendemönster. Många av oss får prestationsångest till och med i sexlivet. Vi kommer aldrig varann nära, hur många multipla orgasmer vi än får tillsammans. 

trading opzioni digitali 60 secondi Onaniverktyg

- När vi har sex handlar det ofta om fyra minuters friktion och fyra sekunders sprut. Vi använder varandras kroppar som onaniverktyg. I bästa fall uppstår det eld, men i längden dör sexlivet ut och blir meningslöst. Samtidigt blir sex så laddat med negativa känslor, skuld, skam och prestationsångest att det är enklare att låta bli att försöka.

Johan Ekenberg menar att denna form av ”prestationssex” ger båda parter låsningar. Mannen kan få erektionsproblem eller drabbas av för tidig utlösning. Kvinnan kan spänna sig i underlivet vilket minskar känsligheten och gör det svårt för henne att få orgasm.

-  Istället för att prestera gäller det att våga känna och acceptera våra egna och varandras känslor. Att ge djup tillgång till varandra. Inte bara uppleva kärlek till partnern, utan uppleva att vi själva är kärlek. Att känna den andres essens. Och vår egen.