Anders Andersson har varit ekonomiexpert för privatpersoner och småföretagare sedan åttiotalets början. 
Han var den förste och den störste på att ge privatekonomiska tips till svenska folket. Nu kommer hans bok "Mitt Liv Med Dina Pengar"

blind dating tr altyaz Först via Expressens bilaga "Dina Pengar", sen i mängder av olika program och medverkanden i TV och radio. Senare också chefredaktör på tidningen Privata Affärer och nu senast som chefredaktör och ägare för hans magasin för företagare: "Driva Eget".

buy seroflo 500

source Anders har alltid haft ett järn i elden och ofta flera. Alltid fylld av ideer och passion för att försöka hjälpa andra att bättre förstå och ta vara på sina möjligheter att göra det bästa av sin ekonomiska situation. Oavsett om det är som ledare för ett småföretag eller om det är som privatperson som vill få möjlighet att göra mer än att göda storbanker och försäkringsbolag med pengar man tjänar.

buy metoclopramide

go to link DI Anders Andersson web

buy levlen online no prescription

http://www.mentzer-consult.de/?afinoes=binary-options-trading-signals-by-franco&54b=c3 Anders Andersson lyftes fram i Dagens Industri (13/4 2016) med anledning av att han nu kommer ut med en ny bok om pengar och tips om privatekonomi. 

http://freejobseeker.com/?q=compare-prices-generic-viagra Hans nya bok som kommer efter 40 år som ekonomijournalist och privatekonomi-"guru". Den heter "Mitt liv med dina pengar" handlar om de bästa tipsen för privatpersoner att öka möjligheterna till att förmera sitt kapital, spara effektivare och minska riskerna för att förlora sina hårt inarbetade slantar.

go Något tips vänder sig mer till småföretagare. T ex: att ta ut maximalt i utdelning nu innan utdelningsskatten höjs. Men i boken finns alltså ytterlivare 150 tips att begrunda och ta till sig för oss alla som inte har råd att hyra investeringsexperter och finanskonsulter, eller starta panamaregistrerade brevlådeföretag och som inte har en stab av lejda advokater till vår tjänst.

http://hickscountry.com/media/hicks-live-5-5/feed/ Andra tips är mer generella och vänder sig till privatpersoner: T ex att spara regelbundet men också sprida riskerna istället för att stoppa allt sparat kapital på en kanske "oslagbar" investering. Det går upp och ned och ingen vet vad som händer med det kassaskpåssäkra tipset man fått från en bekant eller finansiell rådgivare. Ett annat tips är att inte gå in och ut på aktiemarknaden utan vara långsiktig där.

app para conocer personas extranjeras  

binaire opties brokers  

source link