Bli din egen elleverantör.
Nu kan du leasa ditt eget privata plug-and-play solkraftverk.
Inklusive lagring och delningsteknik. 
Fördelen är att du blir oberoende och får garanterat grön el i hemmet. 

source url Den första kompletta plug-and-play lösningen för produktion, lagring och delning av solenergi i Sverige är här. Företaget Werel har satt ihop ett paket för vanliga privatkunder. Deras "Nordic Light Package" består av ett leasing-paket som innehåller solceller, batteri och en smart enhet. Den smarta enheten kan dessutom kommunicera med alla andra enheter inom Werel-nätverket och byta och handla el enligt principerna för delningsekonomi.

Tutta la Informazione di 3t - Turian go site S.r.l. di Porcia (Friuli-venezia Giulia). Telefono, indirizzo, vendite, impiegati, società equilibrio http://blossomjar.com/pacinity/948 Elproduktion i en delningsekonomi
– Det här är det första stora steget mot framtidens energi och framtiden sätt att leva. El är en produkt som på sikt kommer att vara gratis, helt ren och finnas i överflöd när tillräckligt många hushåll producerar, lagrar och delar sin egen energi. Då blir förutsättningarna i vårt samhälle ganska annorlunda mot idag, säger Peter Swartling, VD och medgrundare av Werel. (Peter Swartling är annars mest känd för svenska folket som en av medlemmarna i Idoljuryn under 2014.)

luxembourg dating websites - Vi levererar och installerar hela paketet. Kunden slippar allt krångel och får sitt eget solkraftverk hemma till en månadskostnad som matchar den gamla elräkningen. Efter det tioåriga leasing-avtalets utgång blir kundens kostnad för solel noll kronor. Alla enheter kopplas dessutom samman i ett smart nätverk som med hjälp av våra smarta algoritmer producerar, lagrar och delar el utan att kunden behöver göra någonting. På sikt kommer det här att bli Sveriges största solkraftverk som dessutom är garanterat ren och grön på riktigt, säger Peter Swartling. 

http://ekermuhendislik.net/?figarofit=mujer-busca-hombre-en-trujillo-la-libertad-peru&8d8=e9 Smart inverter Nordic Light batteri

norman langen single Bildtext: Inte mycket större än en vanlig el-panna är solenergi-anläggningen för hushåll från Werel. Foto: Werel AB

Solsken behövs inte idag för dagens solceller. Vanligt dagsljus räcker i den nya generationens solceller, dessa kommer att köpas från tillverkare i Tyskland. Lars Magnusson, känd finans-profil med fastighetsbakgrund, är en av finansiärerna bakom Werel har kopplingar till solenergiproduktionstillverkning i Tyskland genom sitt bolag SolarmagNär det gäller batteriet har det också tagits fram tillsammans med tyska tillverkare, medan det är Werel själva som i Sverige och Kalifornien har tagit fram programvaran för den "smarta enheten". Ett annat namn är Alexander Mathisen Öhman, enligt uppgift idag teknikansvarig, men tidigare mest inblandad i helt andra management och branding-sammanhang.

buy ventolin inhalers online click Revolutionerande lösning - inte teknik
Det är dock inga revolutionerande tekniska nyheter i någon av enheterna som ingår i paketet utan bygger i första hand på känd teknologi. Saken är bara att ingen annan tidigare kopplat ihop finansieringslösningen med hårdvara & installation av solceller, batteri, programvara och smart enhet i ett paket. Idag har Werel 40 000 kunder knutna i ett nätverk där man idag handlar energi på den internationella energimarknaden. Svenska hushåll som producerar mer än vad de tar ut ur systemet under sommarhalvåret, kan därför få sin elenergi utan problem under vintern och utan att elräkningen skenar i höjden. För kunderna är det också en försäkring mot elavbrott som ju är vanliga och ofta fatala, inte minst under vintern. Med anläggningen säkrar sig hushållen för kortare elavbrott i ett dygn eller så, säger informationsansvarig Peter Andersson. Men om det är i flera veckor klarar man det kanske inte. Den nya lösningen kommer att börja säljas under 2017. 

sominex buy 2014 Garantitiderna är viktiga och löftet är att utrustning och programvara kommer att hålla betydligt längre än leasingperioden. 
Marcus Winfridsson, försäljningschef Werel:
- Det är långa garantitider och i stort sett all service ingår under leasingtiden. Vi kommer att ha tyska kvalitetsprodukter med förväntad livslängd på 30 år.  På batteridelen är garantitiden 10 år, medan solcellernas funktionsgaranti är 85% efter 30 år. 

slimex buy ne yo list of dating sites in italy Inga investeringskostnader för kunden och gratis el efter 10 år
Kunden slipper alla investeringskostnader, som bara för solceller och batteri med likvärdig prestanda, kostar omkring 250 000 kronor för en normalvilla i Sverige. Leasingkostnaden för Nordic Light Package är en fast månadskostnad från 1499 kronor där all nödvändig utrustning och montering ingår. Leasingavtalet löper över tio år, därefter blir all egen solenergi helt gratis för kunden.

– Nordic Light Package är ett slags Sverigepaket som bygger på att göra allt så enkelt som möjligt för kunden. Werel tar hand om allt krångel genom ett vanligt leasingavtal. Kunden slipper då investeringskostnaden, slipper transportera och montera all utrustning, och slipper hantera all byråkrati som krävs för att komma igång. Sedan är det fast månadsavgift för utrustningen som gäller, året runt. Och garanterat ren el som på sikt kan bli helt gratis. Det är inte bara enkelt och billigt utan också sjukt smart, säger Peter Swartling.

Paketet innehåller 60 kvm solceller, ett batteri för lagring av 5-15 kWh och en smart enhet som själv planerar för lagring och konsumtion av egenproducerad el baserat på familjens rutiner.
Enheten är dessutom sammankopplad med alla andra smarta enheter inom Werels Nordic Light-nätverk som tillsammans bildar ett stort solkraftverk med stor lagringskapacitet. Den smarta enheten kommunicerar själv med alla andra smarta enheter inom Werelnätverket.

http://faithsmedicalservices.com/maljavkos/4960 Producera el på sommaren - dra nytta på vintern
Den el som kunden inte konsumerar byts inom Werelnätverket. På så sätt kan kunden bygga upp ett tillgodohavande av el under sommarhalvåret när den egna produktionen vida överstiger den egna konsumtionen, för att sedan bytas tillbaka under vinterhalvåret när den egna produktionen inte alltid räcker till. Ju större Werels Nordic Light-nätverk blir, desto mindre kommer behovet av extern el in i nätverket att vara.

http://www.romagnamotorsport.it/?binarnewe=wuantum-binary-segnali-opzioni-binary-60-secondi&ec3=76 Bildar en el-community
– Den här modellen med produktion och delning blir starkare och renare för varje ny enhet som läggs till. Men redan ett litet nätverk med några hundra enheter kommer att kunna opera helt autonomt under stora delar av året. Det viktigaste för oss har varit utvecklingen av våra unika algoritmer i kombination med de bästa leverantörerna av hårdvara, säger Alexander Mathisen Öhman som är ansvarig för utveckling av mjukvara och tekniskt koncept och baserad på halvtid i Kalifornien. Alla som går med bildar en El-community där alla kunder i nätverket kopplas samman som medlemmar för att kunna låna och låna ut ström till varandra.

– Decentraliseringen av energiindustrin och introduktionen av mikroproduktion i kombination med lagring och delningsekonomi är den största förändringen av en hel bransch sedan introduktionen av persondatorn, internet och mobiltelefonen. Vi är här för att förändra. Werels modell för delning av el kommer att förflytta synsättet på vad ett elbolag är, säger Alexander Mathisen Öhman.

go to site Noll i växthusgaser vid energiproduktion
Kan detta vara ett svar på de allvarliga energiutmaningar och klimathot som Europa och världen står inför? Ja, menar företrädarna för Werel. Enligt Parisavtalet, som världens ledare enades kring 2015, måste vi:
1) begränsa utsläppen.
2) anpassa samhällena.
3) skapa ekonomiska resurser för att kunna bromsa den globala uppvärmningen och skapa en hållbar utveckling. 

Den nya lösningen har ett svar inom alla tre områdena:
1) Solcellerna ger inga utsläpp.
2) Smarta hem och delningsekonomi anpassar vårt samhälle.
3) Problemet med att ha råd med investeringarna kommer man åt genom att leasa utrustningen.

- Det här handlar i grunden om att börja bygga om vårt samhälle och framtidssäkra det för våra barn och barnbarn som ska leva in i 2100-talet, säger Peter Swartling.

menn dating FAKTA:

  • Nordic Light är ett leasingpaket med solceller, batteri och smart enhet för delning.
  • Kunden slipper investeringskostnader och höjer samtidigt värdet på sin fastighet.
  • Företagets personal monterar all utrustning och kopplar upp mot det gemensamma nätverket på en arbetsdag.
  • Månadskostnaden för utrustningen om 1499 kronor, är beräknad på en genomsnittlig svensk
    villa/radhus. Månadskostnaden kan komma att variera beroende på hushållets behov.
  • Alla kunder ingår i ett enda nätverk som möjliggör delning och byte av el vid behov.
  • Kundens överproduktion alternativt underproduktion justeras autonomt.
  • Den smarta enheten planerar, lagrar och byter el utan att kunden behöver göra något.