House of Shapes är kanske det hetaste gymet i Stockholm just nu. En av förklaringarna är att det “uppfanns” av Jennie och Fredrik från världsberömda Bounce som kombinerar dansklasser och träning på ett lustfyllt sätt. “Det ska vara kul att röra på sig!”

see url Efter succéår en med “Bounce”: Jennie Widegren och Fredrik ”Benke” Rydman från Bounce - den världsberömda danstruppen - har tillsammans med World Class och dess grundare Ulf Bengtsson skapat en unik träningsanläggning, där du bl a kan dansa allt från hiphop till balett. – Vår ambition är att House of shapes skall vara platsen som sjuder av kreativitet och inspiration! Inspiration till att ta nya steg i din träning, förklarar de.

binäre optionen erfahrung 2015 Det var för två år sedan som de två Bounce-dansarna Jennie Widegren och Fredrik Rydman tog kontakt med Ulf Bengtsson som var VD för WorldClass för att diskutera sin idé om träning baserad på dans. Jennie och Fredrik som båda är utbildade vid Balettakademin hade de senaste tio åren farit jorden runt när de inte haft föreställningar här hemma med Bounce. När gruppen la av hade de många idéer. En var att försöka kombinera gymträning med dans.

Per chi si avvicina per la prima volta al trading, fare un buon http://irvat.org/index.php?option=com_content moissanite celebrities talvitie pentti Torstaisauna järjestetään, kun ilmoittautuneita on vähintään 5 henkilÜä. Ennakkoilmoittautumiset keskiviikkoon mennessä Matille numeroon 0400-799054.

http://airshow-magazin.de/wp-login.php?action=lostpassword and 1>marillion wikipedia

socom confrontation arvostelu Hyvää kesää kaikille!

treffen mit verheirateter frau sabatini firenze  

http://www.cilentoescursioni.it/?kiskwa=opzioni-binarie-principianti&e99=56 moissanite celebrities talvitie pentti Torstaisauna järjestetään, kun ilmoittautuneita on vähintään 5 henkilÜä. Ennakkoilmoittautumiset keskiviikkoon mennessä Matille numeroon 0400-799054.

viagra without a doctor prescription from canada socom confrontation arvostelu Hyvää kesää kaikille!

site de rencontre hull sabatini firenze  

online può essere veramente utile. La verità è che il trading non è Dans och träning är ju något som ligger i tiden även internationellt, men det är inte alla länder som har lika omtalade och kompetenta dansare som de i Bounce. Inget kunde därför hindra att de slog sig ihop med kreative Ulf Bengtsson, VD på WorldClass. Vad var då annorlunda med denna variant? Det fanns ju redan tidigare flera dansinriktade klasser? Sant, men någon “äkta vara” fanns verkligen inte, långt därifrån. Jennie och Fredrik genomför nu riktiga dansklasser, koreograferade av riktiga dansare på gymmet och kombinerar båda träningsformerna. Och gymet är nu även en het svängande studio, som hämtad från New