http://ramblingroseboutique.com/?prertwe=chile-free-dating-site&31f=ef rencontre usa free Svenska Bankföreningen och revisionsbyrån PWC varnar nu för konsekvenserna av en ny lag i USA.

alior trader opcje binarne site de rencontre wayn Amerikansk jakt på skattesmittare kommer att ökar kostnader även för svenska bankkunder.

follow Den amerikanska skattemyndigheten, IRS, har fått utökade möljigheter att driva in skatt från utländska konton, skriver Dagens Industri, den 11 maj.

https://dunkl.co.at/deposti/11255 En ny lag som träder i kraft 2013 tvingar alla utländska banker att teckna avtal med IRS.

koulchi mariage homme cherche femme Även svenska banker blir rapporteringsskyldiga tillI IRS vliket ger ökade kostnader.  

http://www.beaujolais-challenge.com/?nikolsa=rencontre-parents-solo-lyon&f1c=6c För de svenska bankerna gäller rapporterna amerikanska medborgare, svenskar med amerikanskt uppehållstillstånd och svenska företag med minst 10 procents amerikanskt ägande. Namn, adress, skatteregistreringsnummer, konto och depånummer samt konto- och depåbalans ska inrapporteras.

http://mustangcipowebaruhaz.hu/?sisd=optiontrader&5f7=78 Det blir ett stor administrativt extraarbete enligt Marie Rosvall, som är skattejurist på Svensk bankförening och ordförande i Europeiska bankföreningens skattekommitté. 

enter site - De ska dels försöka lokalisera vilka kunderna kan vara och dels förse amerikanerna med alla uppgifter, säger hon.

http://plugwayapp.com/?biznes=site-rencontre-gratuit-femmes-russes&7bc=15 Marie Rosvall menar att det kan vara mycket tidskrävande att hitta alla de som IRS kan vara intresserade av. Hur mycket det här kommer att kosta bankerna är inte klart men det kan betyda att bankerna måste ändra om sina datasystem för att allt ska fungera.

http://www.thewoolshed.com.au/?mirti=femme-cherche-homme-khemisset&8ab=3e "Det är orimliga krav", säger hon till tidningen, till Dagens Industri och talar om kostnader på miljardbelopp för större banker.

Lagen kallad lagen "Foreign Account Tax Compliance Act", träder i kraft i januari 2013. 

Finansminister Anders Borg, säger via sin presssekreterare Markus Sjöqvist, till DI att han förstår att USA vill jaga skattesmitare men att det finns problem med den nya lagens utformning.

"Den tar bland annat inte hänsyn till andra länders lagstiftning, datasystem och att det redan finns andra samarbetsformer på beskattningsområdet", säger Sjöqvist till tidningen Dagens Industri.