go here http://caboclonharaue.com/?kreosan=investir-op%C3%A7%C3%B5es-bin%C3%A1rias&fba=ba Nu blir det drag! Sverige startar det nya året med bra ”gas”! Det visar de senaste siffrorna från Handelns Utredningsinstitut, HUI och Statistiska Centralbyrån, SCB.

http://ligaspanyol.net/?mikroskop=site-de-rencontre-gratuit-france-sans-inscription&8f9=25 Handelns eget utredningsinstitut (HUI) kan visa att detaljhandeln dragit igång året 2012 med bra fart på försäljningen. Försäljningen av sällanköpsvaror ökar 2,0 procent vilket är den kraftigaste försäljningsökningen sedan våren 2011.

go to link HUI kommenterar:

http://foodintravel.it/macarons-modo-mio/?author=http://export.jubilerski-blog.pl/ "Sällanköpsvaruhandeln visade upp positiv tillväxt i januari efter en lång rad av månader med negativ utveckling. Samtidigt fortsatte dagligvaruhandelns försäljning att stiga stabilt, både i värde och volym”.

enter I genomsnitt ökade försäljningsvolymen med 1,5 procent i januari jämfört med januari 2011. Bryter man ned siffrorna visar det sig att ahmedabad dating free site dagligvaruhandeln ökat med 1,0 procent och sällanköpsvaruhandeln ökat med 1,8 procent

enter HUI ger några tänkbara förklaringar till den positiva utvecklingen:

  • Hushållens optimism har stigit, alternativt slutat sjunka.
  • Det finns uppdämda behov efter en lång tid av återhållsamhet.
  • Utbudet av rea-varor har passat konsumenterna.

https://dunkl.co.at/deposti/12847 "Rimligt är fortfarande att tro på en försiktig utveckling 2012, emellertid tyder januariutfallet på att 2012 blir bättre än 2011", skriver HUI. 

Handelns försäljningsutveckling under 2011 var den sämsta sedan 1996 och det är ännu långt till några toppsiffror. Konkurserna är enligt HUI fortfarande många och ännu vet man inte hur skuldkrisen i Europa kan påverka arbetslösheten i Sverige. Det kan betyda att handelns tillväxt, trots en positiv inledning, avstannar.