Konsumentverket ger bakläxa till telefonsäljande rakföretag.
Företagets provapåpaket var inte gratis.
Tingsrätten dömde till tre miljoner i vite. Per vecka! 

site rencontre personnes ГўgГ©es
Om inte företaget order Pregabalin online Rakexperten, slutar med sin ojusta marknadsföring riskerar de att få betala tre miljoner kronor i vite per vecka. Det är resultatet av Tingsrättens utslag nyligen då "Rakexperten" tidigare ett företag i follow url Key Code-koncernen, fick sin tingsrättsdom efter många klagomål till Konsumentverket.

Rakexpertens telefonsäljare ringde upp och lockade med gratis prova-på-paket på rakhyvlar för män och kvinnor.
Vad konsumenten inte fick veta var att erbjudande hängde ihop med ett abonnemang på flera hundra kronor för varje utskick. En del personer fick även fakturor utan att de förstått att de hade sagt ja till något alls.

köp sildenafil citas en linea gratis el salvador 60 000 kr i straffavgift
Tingsrätten dömer nu företaget att betala en marknadsstörningsavgift på 60 000 kronor.
Företaget hotas också av ett sammanlagt vite på tre miljoner i veckan om de skulle fortsätta med sina marknadsföringsmetoder.
Konsumentombudsmannen, KO, har sedan 2014 tagit emot en lång rad anmälningar mot företaget. De drabbade konsumenterna har känt sig lurade när de istället för ett gratis prova-på-paket fått fakturor för ett abonnemang på rakhyvlar och liknande produkter. 

follow
see url Lovade sluta, men fortsatte ändå
Företaget godkände ett föreläggande från KO och förband sig att upphöra med metoderna. Men försäljningen fortsatte med samma metoder fast under ett nytt företagsnamn, Rakexperten. Det är dock samma personer bakom de både företagen. Anmälningarna fortsatte också att komma in till Konsumentverket. Då ansökte KO om stämning mot företaget.

binäre optionen steuerliche behandlung https://cryptonextlevel.com/miser/7084 Rätt på alla punkter
Domen ger nu KO rätt på alla punkter. Företaget förbjuds att locka med ”gratiserbjudanden” som leder till abonnemang. Företaget förbjuds att kräva betalt för produkter som konsumenten inte har beställt. I början av varje samtal måste företaget också tydligt säga att det handlar om ett säljsamtal. Det är om Rakexperten bryter mot någon av dessa tre punkter som ett vite kan komma att dömas ut.