Så här blir du kvitt getingar. I sommar väntas en getinginvasion. Torrare och varmare väder efter midsommar har satt fart på getingarna. Den som drabbas av problem med getingbon i villan eller fritidshuset kan genom boendeförsäkringen få hjälp med saneringen.

iqoption problemi Antalet saneringar för Länsförsäkringars kunder kan variera mellan 15 000 och över 30 000 beroende på om det är en riktig getingsommar eller inte.

his comment is here Att sanera eller ta bort ett getingbo måste ske med stor försiktighet. Anlita därför i första hand professionell hjälp från saneringsföretag. Det är säkrast att ta bort boet på vintern när det inte finns några levande getingar eller på försommaren då boet ännu bara innehåller en hona och ett mindre antal larver.

http://dijitalkss.com/tag/whelan-g/feed/ come sapere fare le opzioni binarie – Om man måste sanera eller ta bort boet under sensommaren är det bäst att göra det en kväll när det är kyligare och då är också de flesta getingar inne i boet. Om getingar inte stör eller är till besvär, låt dem vara, tipsar Susanne Fagerberg, skadechef på Länsförsäkringar.

http://winevault.ca/?perex=social-trading-euro social trading euro my site Om du fått ett getingstick:

click site this website Minska risken för att drabbas av getingstick:

  • Ta bort getingbon en så tidigt som möjligt på sommaren eller på vintern. http://bestone.com.au/?feed=rss2
  • Anlita i första hand saneringsföretag särskilt om boet är stort eller sitter otillgängligt. Gå inte barfota utomhus där det kan finnas risk för getingar. 
  • Undvik söta eller starka parfymer. 
  • Förbered grillpartyt genom att erbjuda ”dina” getingar alternativ föda. Ställ ut något gott en bra bit ifrån festen och i god tid innan den börjar. segnali opzioni binarie 30 minuti
  • Täck över kött och söta rätter vid måltider utomhus.  forex öppettider söndag
  • Drick inte ur en öppnad burk eller mörk flaska som stått ute.  my review here
  • Barn och även vuxna är känsliga för stick av bålgeting. Sök därför läkare vid bålgetingstick.