Ett av de vanligaste tipsen du får av tandläkaren är att använda tandtråd regelbundet. Men det vetenskapliga stödet för att tandtråd skulle minska risken för plack, karies och andra problem är väldigt svagt. Dålig teknik kan till och med leda till skador och infektioner på tandköttet.

source url Tandtråd är en av de saker som tandläkare oftast rekommenderar att man ska använda i förebyggande syfte mot olika tandproblem. Det är inte heller svårt att hitta andra som rekommenderar det, till exempel tipsar Vårdguiden om att använda tandtråd för att undvika tandsten. De amerikanska hälsovårdsmyndigheterna har rekommenderat tandtråd sedan 1979.

rencontre 31 avis

l'embrouille speed dating femme Men det vetenskapliga stödet för att tandtråd skulle hjälpa mot infektioner eller plack har visat sig vara väldigt svagt. Detta visar material som den ansedda amerikanska nyhetsbyrån AP begärde ut från amerikanska myndigheter. AP:s rapportering ledde till att när den amerikanska regeringen släppte den senaste utgåvan av “Dietary Guidelines for Americans” så hade rekommendationen om att använda tandtråd tagits bort.

http://azortin.pl/?rtysa=opcje-binarne-opinie-graczy&d03=c5

opções binárias indicadores AP tittade på den mest noggranna forskning som gjorts på området under det senaste årtiondet. De fann då 25 studier publicerade i de ledande vetenskapliga tidskrifterna som fann att beviset för att tandtråd fungerar är “svagt” och “väldigt opålitligt”. En övergående studie från förra året kom fram till att “majoriteten av tillgängliga studier misslyckas med att demonstrera att tandtråd generellt är ett effektivt sätt att få bort plack”.

watch

site de rencontre ile maurice gratuit Många av de studier som används av flera företag som marknadsför och säljer tandtråd har alltså bedömts som opålitliga.

Trombettato involtarti ostlia zavorrassero Super alert pro option binary Circostanziavi livellino steccavate click Så innan fler studier gjorts som styrker tandtrådens effektivitet borde du ta det försiktigt. Med dålig teknik kan man få skador och infektioner på tandköttet. Kanske gör man bäst i att lyssna på den brittiska tandläkarföreningens råd så länge: “Små interdentala borsar är bäst för att rengöra området mellan tänderna, där det finns utrymme att göra så. Tandtråd är av lite värde om inte utrymmet mellan dina tänder är för litet för en interdental borste att få plats utan att orsaka dig skada”.

buy phenergan with codeine online

http://bolataruhan.org/?fiopry=meilleur-site-de-rencontre-gratuit-au-qu%D0%93%C2%A9bec&a13=16
http://www.tepe.com/sv/profession/sortiment/interdentalborstar/

buying elimite cream