Kanske är det inte ditt eget fel att du stoppar i dig chips, godis och annat onyttigt.
En stor ny studie som publiceras i den vetenskapliga tidskriften Bio-Essays visar att det kan vara bakterier som styr suget.
Så slipp dåligt samvete och skamkänslor. Det är bakterierna som lurar dig att snaska på bullar, kakor, läsk, godis och snacks.
Själv kanske du är oskyldig som ett lamm…

source link Ja faktiskt finns det tecken som tyder på att magbakterier lurar din kropp att inta mat och ämnen som kanske är onyttig, men som bakterierna själva vill ha att mumsa på. Vissa magbakterier, av vilka det finns miljarder i vårt tarmsystem, styr över oss och får oss att äta fel och mer än vi själva behöver.

follow url

opzionebinarie click here Strider i magen
De olika arterna av tarmbakterier kämpar mot varandra för att behålla sin ”position” i magens eget eko-system. Därför har de bakterier som kan påverka värd-djuret, dvs oss människor, en tydlig fördel och kan vinna över andra snällare bakterier.

click

here Ännu vet inte forskarna hur bakterierna gör för att manipulera oss, men sannolikt handlar det om att de utsöndrar signalämnen, små molekyler som precis som vår egen hjärna ska styra vårt intag av mag och näringsämnen.

http://getraenke-doeden.de/tyuie/4334

follow url busco mujeres solteras lima Återta makten över din kropp
Den så kallade vagusnerven som går tvärs igenom kroppen och är central i vårt nervsystem genom att den binder samman hjärnan med kroppen. Och det är just via vagusnerven som bakterierna kan påverka vår hjärna att söka efter ”föda” som innehåller det bakterierna vill ha.
Hmm. Var det någon som sa att människan har en egen vilja…?
Jodå. Om vi bara kan motstå det där suget när det uppstår så kan vi också ge bakterierna i magen en match. Om de inte får fettet och sockret de vill ha så blir de svagare och tillslut kan vi återta makten över vår egen mage.