Gillar du nyttig och ekologisk mat? Grattis!
Nu får du möjlighet att välja Nyckelhålsmärkt mat från dagens meny på krogen.
Märkningen "Nyckelhålet" ska göra det både roligare och enklare för gästen att välja hälsosamt.

Nyckelhålet är en av Sveriges mest kända matsymboler. Så många som 98 % av Sveriges konsumenter vet att märkningen visar vägen till de hälsosammare alternativen i affären.

opcje binarne kiedy gra_ Kvalitetssäkrade restauranger
Nyckelhålet är en möjlighet för restaurangen att…
• visa tydligt vad som är ett nyttigt val på menyn
• få möjlighet att vidareutbilda sin personal
• arbeta för en hållbar framtid
Nyckelhålet på restaurang är en kvalitetssäkring. Det är ett sätt att tydligt visa upp måltider som står för helhet och balans – och det är ett sätt att ge gästen möjlighet att enkelt välja hälsosamt och hållbart.

autoopzionibinarie Hårda krav för märkning
För att en måltid ska få märkas med Nyckelhålet ställs krav i alla steg i processen. Det gäller val av råvaror, planering och komposition, beredning och tillagning, servering, information och marknadsföring. 

go to link Stärker restaurangers varumärke
source – Nyckelhålet är viktigt för vårt varumärke, för att förstärka det vi vill stå för. Det kan vara svårt att sortera all information som kund, det finns mycket att h http://www.fordbaris.com/?jiiias=en-iyi-forex-demo&d9f=ab å here lla reda p http://www.firstaidauto.com.au/biopoer/4950 å http://arbhojpuri.com/download-song/360 . Det kan vara lätt att g http://web-impressions.net/fister/3295 å  http://senslite.com.tw/?alergolog=trading-demo-opzioni-digitali&718=3e vilse tror jag. Men vi har tagit ett grundbeslut p å att ståför balans och hjälpa våra kunder med det. Då är Nyckelhålet ett bra verktyg.
Sara Karlsson-Klingberg, Cajsa’s Kök, Uppsala

http://docimages.fi/?dereter=bin%C3%A4re-optionen-trading-strategien&c0b=65 Hållbar framtid även på krogen
– På en Nyckelhålsmärkt restaurang vet man vilken påverkan måltiden och livsmedlen har på hälsa och hållbar framtid. Personalen kan förklara vad en Nyckelhålsmärkt maträtt med tillbehör innehåller och varför det är ett bra val!
Ellinor Moberg, Hushållningssällskapet

il tempo quando entrare in autopzioni binarie Samarbete mellan bransch och myndigheter
Hushållningssällskapet och Livsmedelsverket har inlett ett samarbete för Nyckelhålet på restaurang. Hushållningssällskapet har vidareutvecklat Nyckelhålet på restaurang i nära samarbete med restaurangbranschen, Livsmedelsverket och Födevarestyrelsen i Danmark.