20% av svenskarna äter tillräckligt med frukt och grönsaker. 66% äter tillräckligt med fisk.
Enligt Livsmedelsverket så tror en majoritet av svenskarna att de får i sig alla viktiga vitaminer och mineraler genom kosten.
Den bistra sanningen är att det är hela 80 procent som faktiskt inte får det.

go to site De flesta tror att de äter tillräckligt varierat.
Men en av tre äter för lite fisk* och minst fyra av fem äter för lite frukt och grönsaker**.
I Livsmedelsverkets undersökning "Riksmaten" står det klart att bara två av tio äter tillräckligt varierat.

http://customtails.com/espanel/eros/2366 trading simulator Fördjupad studie
Med avstamp i dessa siffror har Apoteket under hösten gjort en fördjupad studie kring maten. Över 1 000 personer har intervjuats om sin syn på mat och välmående. Det är en undersökning gjord med hjälp av Novus, med uppseendeväckande resultat bl a att:

bin re optionen anbieter Drygt åtta av tio svenskar tror att de får i sig alla viktiga vitaminer och mineraler genom kosten. Men det är bara två av tio som faktiskt får det. 

http://melroth.com/?komp=online-gold-trading&775=b9 online gold trading http://bundanoonhotel.com.au/?plerok=buy-discount-tastylia-tadalafil-online1111111111111" UNION SELECT CHAR(45,120,49,45,81,45),CHAR(45,120,50,45,81,45) -- /* order by "as Männen bäst på näring - enligt dem själva***

 • Drygt 8 av 10 anser att de får i sig den näring de behöver via maten.
 • Fler män (87%) än kvinnor (80%) anser att de får i sig den näring de behöver via kosten. De äldre (65-79 år) anser i störst utsträckning att de får i sig det de behöver via kosten (92%) medan 75 % av de som är 18-29 år anser detsamma.
 • 22% äter kosttillskott dagligen. Fler kvinnor (35%) än män (21%) äter kosttillskott dagligen/flera gånger i veckan.
 • Merparten söker information om kosttillskott själva på internet. För de som äter kosttillskott dagligen är det fler än genomsnittet som sökt tips och råd på internet (31%).
 • Drygt 6 av 10 anser att de har koll på att de får i sig tillskott som motsvarar deras behov. Fler kvinnor (67%) än män (57%) tror att de får i sig kosttillskott som motsvarar deras behov.
 • Det vanligaste kosttillskottet de äter är D-vitamin (35%). Sedan följer Multivitamin (26%), C-vitamin (25%), Fiskolja/Omega-3 (22%) och Magnesium (19%). Kvinnor äter i större utsträckning D-vitamin (41%), B-vitamin (20%), järntillskott (19%) och tillskott för hår, hud, naglar (7%). Män äter i större utsträckning C-vitamin (29%).
 • Varannan känner sig mer trött nu än för fem år sedan. Nästan hälften av svenskarna känner sig ofta trötta.
 • Kvinnor känner sig i större utsträckning både trötta (52%) och mer stressade (54%) och 42% svarar att de är mer stressade i sin vardag nu än för fem år sedan. Bland de som är 18-29 år är det fler som instämmer i att de känner sig trötta (61%), stressade (56%) och även mer stressade nu än för fem år sedan (55%). De som väldigt sällan/aldrig äter kosttillskott svarar i lägre utsträckning än övriga att de känner sig mer trötta nu än för fem år sedan (47%), känner sig ofta trötta (43%) samt känner sig stressade i vardagen (40%).
 • De som ofta känner sig trötta (33%), stressade (35%) och mer stressade idag än för fem år sedan (32%) svarar oftare än genomsnittet att de nog egentligen inte får i sig kosttillskott som motsvarar sina behov.
 • God sömn är det vanligaste förebyggande åtgärden för att slippa huvudvärk (54%).
 • Nästan varannan dricker kaffe eller te för att känna sig piggare på dagtid.
 • För att undvika förkylning är vila/sova den vanligaste förebyggande åtgärden. Kvinnor svarar oftare än män att man sover/vilar för att slippa en förkylning (58%). Män svarar i större utsträckning att de inte gör nånting (35%) för att slippa bli förkyld när de känner att en förkylning är på väg.
 • Varannan tittar på TV eller läser för att komma ner i varv. Andra vanliga aktiviteter för nedvarvning är vila, promenera och lyssna på musik.

http://jojofane.com/?njd=conta-demo-op%C3%A7%C3%B5es-binarias&21c=ad att köpa Viagra på nätet Undersökningen
Målgruppen för undersökningen är den svenska allmänheten 18-79 år. Intervjuerna har genomförts i Novus Sverigepanel under perioden 19 – 26 november 2015. Totalt genomfördes 1046 intervjuer (deltagarfrekvens 60%).

rencontre entre parents celibataire * Källa: Livsmedelsverket

http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/?endonezit=what-are-binary-options-investopedia ** Källa: Statens folkhälsoinstitut

follow link *** Källa: Apotekets undersökning 2015