Människor med gott äkta självförtroende är ofta uppskattade av sin omgivning. De lyckas påfallande ofta också med de vill. Men vad är det som kännetecknar dem? Och vad är det för ovanor som de inte håller på med? Kolla om du är en människa med äkta självförtroende.

Har du äkta självförtroende? Gå igenom den här listan och se om det finns något att ta vara på. Se om det finns något du själv gör som du skulle kunna arbeta bort. 

De som har äkta självförtorende ger inte upp för att det inte gick perfekt första gången

Människor med äkta självförtroende vet att även de mest lyckosamma ”hjältarna” i historien har kämpat och rest sig många gånger innan de lyckats. Det gäller både företagare, författare, idrottsmän och forskare.

95 forex traders lose money De blir inte hysteriska över vad andra ska tycka

Människor med äkta självförtroende kan få kritik och klagomål och negativa omdömen precis som alla andra, men det som skiljer dem är att de låter inte det negativa ta överhanden. De vet att de bryr sig om andra och försöker göra något positivt i världen, men de vet att man inte alltid kan ”frälsa” alla.

mejores aplicaciones para conocer gente nueva De dömer inte andra

Människor som har äkta självförtroende ägnar sig inte heller själva åt att döma, skvallra eller kritisera andra. De vet att de själva inte blir bättre, starkare eller vackrare för att de får andra att känna sig sämre. De ser inte ner på andra oavsett ras, kön, sexuell läggning, utbildningsnivå, klädsel eller yrke.

http://www.ivst-vz.de/?debin=www-ukoptions-com De gör saker trots att de är osäkra eller rädda

Människor med äkta självförtroende låter inte skam eller rädsla för skam eller annan rädsla styra deras liv. De vet att saker de är rädda för att göra är ofta det de innerst inne behöver göra för att utvecklas till den de har kapacitet till.

http://devrimcicephe.org/vistawkoe/408 De sopar inte problem under mattan

Människor med äkta självförtroende vet att problem som man inte tar tag i kommer att fördjupas och förökas. De väntar inte på den perfekta dagen för att agera utan tar det obehagliga samtalet med sin anställde, partner, chef direkt när problemet uppkommer. De sopar inte saker under mattan.

see url De vet att de inte ska jämföra sig med andra

Människor med äkta självförtroende vet att den enda de behöver jämföra sig med är dem själva. De strävar varje dag efter att förbättra något litet på någon punkt och det vet att vi alla är olika och har olika förutsättningar. De vet att ALLA jämförelser med andra bara är förenklingar.

http://milehiproperty.com/?ki0oss=Top-trading-penny-stocks-to-buy-2018&ce3=86 De lever utanför sin ”comfort zone” – åtminstone ibland

Människor med äkta självförtroende lever inte alltid där allt bara är behagligt hela tiden. De vet att de kan uppnå mer om de anstränger sig mer.

go site De skjuter inte upp allt till en annan gång

Människor med äkta självförtroende löser så mycket de kan så snart det är möjligt. De vet att en ok plan som genomförs idag är miljoner gånger bättre än en fantastisk plan som stannar på pappret.   De väntar inte alltid på exakt rätt tillfälle – utan agerar. Nu.

source site De låter sig inte stoppas av bristande resurser

Människor med äkta självförtroende använder de resurser de själva har tillgång till och använder sin kreativitet och ihärdighet för att få resultat.

köp finpecia De hittar inte på ursäkter.

Människor med äkta självförtroende står för vad de gör och säger. De skyller inte på andra. Omständigheterna. Makterna. Hustrun, maken eller barnen. De säger inte att de inte hinner hjälpa till, men inte heller sätter de ned sig själva och säger att de inte kan eller klarar det. Människor med äkta självförtroende får mer självförtroende av att försöka och försöka till dess de klarar det de föresatt sig.

binäre optionen analysieren De är inte jasägare och vänder inte kappan efter vinden

Människor med äkta självförtroende behöver inte göra alla andra glada och nöjda hela tiden. De vet att alla inte ser saker på samma sätt och att det finns många förklaringar till avståndstagande. De fokuserar på kvaliteten i deras relationer istället för kvantiteten.

see De behöver inte ständig uppmuntran utifrån

Människor med äkta självförtroende måste inte alltid ha någon som klappar dem på axeln. De vet att allt inte alltid kommer att bli som de tänkt och att det inte alltid är rättvist. De vet att de inte kan kontrollera allt och att ingen begär det heller. Därför behöver de inte hela tiden få beröm för vad de gjort.

De behöver inte tillstånd från andra för att agera

Människor med äkta självförtroende agerar innan de hinner övermannas av tankar på hur det kanske kan komma att misslyckas. De tänker varje dag: ”Om inte jag agerar – vem gör det då?”

De använder alla sina inre och yttre resurser - inte bara en

Människor med äkta självförtroende tar till alla verktyg och redskap de kan ha, både inre och yttre, för att nå dit de vill. De stoppas inte för att det ena ”verktyget” inte fungerade. Då tar de raskt fram en annan plan och andra redskap.

De tror INTE blint på vad de läser på internet utan tänker efter själva

Människor med äkta självförtroende läser och lyssnar på andra, även om det är på internet. De tror däremot aldrig blint på det som skrivs eller sägs bara för att en auktoritet som t ex en guru, en politiker eller en författare sagt det. De använder sig av sådant som är relevant för deras egna liv och släpper allt övrigt.

Människor med äkta självförtroende

De vet att artiklar som denna kan vara kul och kan ge inspiration och kunskap. De vet samtidigt att de själva är den enda som kan avgöra vad de anser att äkta självförtroende är.

Källa: Daniel Wallen, Life Hack