http://senslite.com.tw/?alergolog=cedar-finance&5a8=e3 source url Vi stressar som aldrig förr och är ständigt uppkopplade. Därför är det viktigare än någonsin att stanna upp och hitta inre lugn och styrka. Då är yoga oslagbart, menar Malin Källberg och Wanda Mases Rundlöf, som båda är hängivna yogautövare och instruktörer. Malin med säte i Gamla stan.

go Inne i de rofyllda, vackra lokalerna på Mäster Olofsgården mitt i Gamla stan, där Malin Källberg håller sina yogaklasser, är det som om livet och bruset stannar upp en smula. Eller kanske snarare ger livet en chans att verkligen komma fram. Det riktiga, sanna livet, som finns där långt inuti oss. Och som just yogan syftar till att få oss att se och uppleva.

-Yoga kan beskrivas som meditation i rörelse, förklarar Malin, som själv fastnade på stört redan första gången hon prövade.

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-260640.html binären optionen erfahrung Det var för snart fem år sedan och sedan dess har hon hunnit med mängder med utbildningar på området och förutom att yoga själv nästan varje dag håller hon alltså numera även kurser, både individuellt och i grupper, på egna yogacentret My Yoga här i Gamla stan. 

go to link -Jag vill verkligen missionera för yogan, eftersom det är så mycket mer än bara träning. Det får hela människan att må bra.

go here Wanda Mases Rundlöf håller med. Med sju års utbildning, nationellt och internationellt, massor med undervisning både i studios och på gym runt om i Stockholm - och med snart 50 års egen erfarenhet, ser hon yogan mer som en livsstil än en separat aktivitet.

watch -Ordet yoga betyder förening och det är precis vad det handlar om, förening mellan ande, kropp och sinne.

http://htadesignvn.com/?prostin=citas-con-solteras-gratis&7e7=f5 click Det mentala i fokus

Den största förtjänsten med yoga menar både Malin Källberg och Wanda Mases Rundlöf är det mentala. Att man därtill blir både stark och slimmad ser de mer som positiva bonuseffekter.

-Yoga handlar om att hitta sig själv och lyckan i det lilla, mitt i bruset vi alla omges av. 

Här har andningen stor betydelse. Oavsett yogaform är den ”medvetna” andningen central, det vill säga att alla rörelser och kroppshållningar styrs av hur vi andas för att yogan ska få effekt. För detta finns särskilda tekniker. Eftersom andningen ”avslöjar” var vi står och i vilken form vi är så tvingar den oss också att lyssna inåt – vilket lär oss att se vilka vi är och vad vi behöver. Detta kan förstås vara olika från individ till individ, men att hitta sig själv, lugnet och ett positivt förhållningssätt till livet kan ändå sägas vara lika för alla.

Därför är också yoga något som passar för alla, hävdar både Malin Källberg och Wanda Mases Rundlöf. 

Däremot kan det skilja vilken slags yoga som passar bäst för vem. Det finns i dag hundratals olika former att välja mellan, alltifrån de mer stillsamma och meditativa, till de riktigt fysiskt och akrobatiskt krävande. Det stora utbudet kan göra det svårt att hitta rätt, men här rekommenderar Malin Källberg:

-Prova runt! Gå på öppet hus och känn efter vad som passar just dig bäst. Och tänk gärna lite out of the box. Den som är väldigt driven kanske behöver backa och välja en lugnare form, medan andra – som tror att de kanske inte är så fysiska – snarare behöver elda på sig själva med svettig energi för bästa möjliga välbefinnande...

follow site Humor viktigt

Wanda Mases Rundlöf tycker att det viktigaste är att ha kul på yogan. Med det kommer allt annat positivt. Oavsett yogaform får passet – precis som livet – gärna innehålla en rejäl dos humor. Därför har hon själv börjat smyga in skrattyoga (se nedan) i några av sina klasser.

-Skrattet får oss att stänga av tankarna och bara vara i nuet.  Det blir som en slags meditation. Dessutom har det en massa positiva kroppsliga effekter som att immunförsvaret stärks, matsmältningen stimuleras och stressnivån sjunker.

På det stora hela tycker hon att den moderna människan har blivit alltför allvarsam – bara det skäl nog att börja med yoga. 

När det gäller hur ofta man bör utöva yoga så tycker både Malin Källberg och Wanda Mases Rundlöf att det är viktigare att man yogar disciplinerat och regelbundet än att det blir så ofta som möjligt. Det får aldrig bli prestation eller tvång. Då motverkar det sitt eget, främsta syfte. En lämplig balans kan vara att börja i grupp för att lära sig grunderna, kanske en gång i veckan och sedan göra några så kallade solhälsningar hemma på egen hand.

rencontre rГ©gionale d'arboriculture 2015 Båda två:

-Vi kan varmt rekommendera att yoga på morgonen. Då fylls man med både lugn och energi och mår bra hela dagen sedan.

För den som vill yoga i Gamla stan erbjuder Malin Källberg yogaformerna Yin yoga och Astanga.  Läs vidare på www.myyoga.se.