Sommaren står för dörren och den är nästan på vid gavel vissa dagar.
Solen skiner och det är perfekt för en stund för att bättra på hälsan med löpträning.

opcje binarne poradnik pdf Det finns inte mycket som är lika effektivt som att springa när det kommer till att komma i form. Men lika lätt som det är att köpa ett par löpardojor och anmäla sig till ett lopp, lika lätt är att ”trampa fel” och få en kort-kort löparkarriär på grund av vanliga misstag. Ofta är det motivationen och förmågan att hålla ut även efter första veckorna som tappas. Det andra för dig som är ny i träningsspåret och mer van vid soffan än kolstybb och asfalt är att skador kan ställa till det.
Använd de här fem tipsen för att uthålligt kunna träna dig till din egen toppform i sommar:

http://laprovence.sk/familjarnosty/191 buy Pregabalin uk 1) Sätt upp en plan: Om du redan har anmält dig till ett lopp så leta upp en nybörjarplan för att komma iform i tid. Här finns en länk till en sådan, sexveckors träningsplan för 5 km men det finns också inbyggda planer eller träningsplanerings-redskap i många av de träningsappar som kan laddas ned till din iPhone eller Android telefon. En bra är sådan ärEndomondo och givetvis den kanske mest kända Runkeeper. Men tänk på att du inte behöver anmäla dig till ett lopp för att du ska hålla dig själv motiverad. Du kan ställa upp målet att kunna springa i lagom takt under 30 minuter utan att behöva gå eller stanna. Här finns en sådan: åttaveckors nybörjarplan för nybörjare 

coco rencontre follow site 2) Om du vill komma i form, håll dig till planen! Det är inte mycket svårare än så. Det blir lättare och lättare med löpningen ju mer du springer, under förutsättning att du inte råkar ut för skador. Försök att springa minst tre ggr i veckan, oavsett hur långt eller hur länge det blir. Då kommer framstegen.

http://irvat.org/mobilitaet.html follow 3) Överansträng dig inte i början. Börja med små träningsrundor och enkla mål. Dra inte till med 8 km varje dag om du inte sprungit på länge eller någonsin, bara för att din bror eller kompis springer 8 km i tre ggr i veckan. Ta det lugnt med träningsapparna och fixera dig inte vid kilometertiderna i början. Sätt mål som t ex att kunna jobba/springa kontinuerligt i fem minuter, tio minuter eller en halvtimma.

click binäre optionen indikatoren mt4 4) Antalet träningsskor är oändligt. Var noga vid ditt val. Ofta springer vi idag på asfalt och det ger stor belastning på såväl leder i knän, anklar och på ryggen. Gå till en kvalificerad löparbutik som t ex Löplabbet och be om råd. Där kan du också få en fantastisk undersökning av din löpstil med analys av vad du behöver tänka på när du sätter ned dina fötter på dina löprundor. Kanske behöver du någon form av inlägg, men här är det viktigt att tänka på att inlägg bara är en ersättning för muskler som egentligen borde finnas. Därför är ett besök hos en duktig naprapat inte fel för att få träningsråd för fötter, knän och höftleder och andra viktiga leder.

jamie lynn spears dating wdw http://bowlnorthway.com/?jisdjd=e-book-autopzionibinarie&640=66 5) Stretcha efter varje löprunda. Väldigt många av skadorna du kan råka ut för när du börjar träna kan undvikas helt om du stretchar. Även råd om stretching kan du få av din naprapat, men annars finns mängder av stretch-tips på sidor från löpartidningar och fitnesstidningar. Här är sex olika stretchtips. 

http://htadesignvn.com/?prostin=conocer-gente-comunidad-valenciana&e16=61 Använd de här fem grundråden när du börjar träna i sommar, så ska du se att det blir betydligt roligare i höst då du är en vältränad och oskadad löpare på väg mot nya och ännu större segrar.