frauen treffen in kehl here Balans och harmoni handlar om att rensa så energierna kan få fritt spelrum, säger inredaren Karin Svanberg.

follow link Karin Svanberg jobbade tidigare bland annat på Kinnnarps och Kasthall och kallar sig idag ”inredningsrådgivare”. Redan från barnsben har hon haft en särskild känsla för miljöerna. Nu, som vuxen, har hon tagit sitt intresse som grund för ett eget företag.

http://www.ecoshelta.com/?kampys=prove-di-trading-binario&2a3=4c - Sedan jag var liten har jag alltid kunnat “känna av” atmosfären då jag kommer hem till någon eller till en arbetsplats, säger Karin Svanberg. 

see url apprendre a flirter 4000 års erfarenhet

follow Feng shui är en 4 000 år gammal inredningsfilosofi med ursprunget i Kina och handlar om att ta vara på människors egen positiva kraft och att göra sig av med det som dränerar miljöerna på energi. 

go here Feng betyder vind (sprida energin) och Shui betyder vatten (samla upp energin, hålla kvar). Kärnan är att inreda så att energierna flödar på rätt sätt genom rummen.

http://hongrie-gourmande.com/frensis/2429 Även om ”äkta” Feng Shui är en blandning av filosofi, mystik och sunt förnuft är det viktigaste att ha ordning och reda, samt att kontinuerligt rensa undan sådant som inte behövs. Det skapar utrymme för nya möjligheter då ny energi frigörs.

http://plasticrepair.es/?esminer=circuitos-por-europa-para-solteros&0d5=db borsa binari demo Utgå från det du har

Karin Svanberg vill alltså i första hand använda Feng Shui i hem och på arbetsplatser för att skapa mer harmoni och balans.

Det låter ju bra, men hur går det då till? Karins svar är enkelt och bäst av allt – det är billigt. Utgångspunkten är  de möbler, tyger, tapeter etc som man redan har. Det gäller att utgå från de som ska leva i hemmet och de behov de har just nu. Mycket kan åstadkommas nästan helt utan nya investeringar bara genom att planera sin bostad eller arbetsplats så att energierna kan flöda fritt. 

http://josiart.at/rete/724 Trivsel är värld pengar

Hon har lång erfarenhet av inredning kombinerat med den österländska inredningsfilosofin Feng Shui och skapar en mer fungerande och trivsam tillvaro. Karin vet hur mycket trivseln är värd, både på ett företag och i hemmet:

- För mig handlar Feng Shui om att leva i harmoni med sin omgivning, dvs i balans med tillvaron. Därför har jag ofta velat flytta på möbler och ting så att det blir en bättre balans och tyd-ligare harmoni i rummet. 

- Jag har arbetat med att inreda kontor och hotell sedan 1998 och har alltid vävt in Feng Shui-principen i projekten med lyckade resultat. 

Några företag som anlitat Karin Svanberg Rum i Harmoni är välkända designhotell t ex Yasuragi Hasseludden i Nacka, Scandic Continental, Radisson Blu Strand Hotel i Stockholm och Casino Cosmopol.