När nya bostäder planeras idag är det inte längre de lyxigaste köken eller goda parkeringsmöjligheter som står i fokus.
HSB satsar på bostäder med växthus och
biologisk mångfald på taket med plats för humlor och skalbaggar i Norra Djurgårdsstaden.
Vid Ikano Bostads nya bostadsområde Årstahusen byggs 900 nya hem med 
parkeringshus för cyklar, bra cykelvägar, cykel-service och gemensamma bilpooler.

http://salpasafarit.fi/?kalimo=forex-piyasas%C4%B1-i%C5%9Flem-hacmi&444=d4 Bostadsbristen håller Stockholm i ett järngrepp. Sedan urminnes tider.
Frågan är inte hur många lägenheter som behövs (behoven tycks oändliga) utan när några är färdiga.

http://wcminerals.com.au/?gvozd=binary-option-software-free-download&096=b6 http://rozenhout.nl/rozenhout-meubel-op-maat-utrecht/meubelmaker-utrecht-sitemap/over-rozenhout-meubelmaker-utrecht/visie-en-missie-rozenhout-meubelmakers-utrecht.html Solceller, lokalodlade grönsaker, nyckelbiotoper 
När HSB bygger lägenheter i Norra Djurgårdsstaden, en miljöstadsdel nära naturen redan från början, har de delvis ett nytt fokus: Där satsar HSB på intressant nytänkande och utnyttjande av taket som en "natur-resurs". 
Här finns en gemensam takterrass med bland annat ett växthus för egen lokalproducerad odling. Solcellerna på taket producerar el till huset och här finns också ett biotoptak med plats för till exempel holkar för skalbaggar och humlor. Nyckelbiotoper kanske det inte handlar om i verklig mening, men det är ett försök att skapa långsiktigt hållbar boendemiljö med små inslag av "natur på riktigt" även för biotoperna som ligger på hustaken. Plats för att umgås och leka finns  på den grönskande gården.
-Hållbarhetsprofilen går hand i hand med vår grundidé om långsiktigt, hållbart boende, säger Anders Svensson, vd HSB Stockholm.

http://modernhomesleamington.co.uk/component/k2/itemlist/user/21002?format=feed En annan av de mer aktiva aktörerna på bo-marknaden under senare år är Ikeas eget boföretag, Ikano Bostad. De berättar nu att den nya stadsdelen "Årstahusen" som kommer innehålla 900 lägenheter och börja stå klar 2018. Här kommer de boende att få dela på funktioner och resurser som inte används hela tiden. Det kan handla om bilpool, cykelverkstad eller gemensamma ytor i tvättstugan. Detta ger inte bara ekonomiska och miljömässiga fördelar, det skapar också tillfällen för umgänge och får hemmet att kännas större än bara bostaden.

source url see url Svenska folkhemmet i ny tappning
Här säger byggherren att man ska försöka lyfta fram det bästa från det svenska folkhemmet; tryggheten, värnandet om varandra och vi-känslan.  Bostadsområdet planeras för framtiden och ska vara skapat utifrån människors behov och livsstil, med fokus på gemenskap och en aktiv fritid.

graficos opções binarias ikano bostad
 Förplanerad cykelservice och bilpooler är inritat redan från början så att stadsdelen Årstahusen får fokus på gemenskap, framtidstänkande och miljö. Strax utanför tullarna ska den nya stadsdelen med 900 nya bostäder byggas i Stockholm. Bild: Ikano Bostad

binäre optionen midestkapitalisierung - Vi är glada över att få möjligheten att utveckla en hel stadsdel. Vi försöker tänka nytt i våra projekt och ser till en helhet, där bostad, kvarter och stadsdel fungerar tillsammans, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

simulatore di trading binario follow Genomsyrat av gemenskap

http://azortin.pl/?rtysa=opcje-binarne-komentarze&330=7a Området ska präglas av samverkan och gemenskap. Man vill skapa förutsättningar för de boende att dela på funktioner och saker som inte används hela tiden. Då kan bostaden utnyttjas mer effektivt. Det kan t ex handla om bilpool, en cykelverkstad eller gemensamma odlingar på innergården. Detta ger inte bara ekonomiska och miljömässiga fördelar, det skapar också tillfällen för umgänge och får hemmet att kännas som något större än bara bostaden.


Nära till kollektivtrafik i nya Årstahusen. 

http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=signale-f%C3%BCr-bin%C3%A4re-optionen&ca2=b8 Ta cykeln till Årstaviken

I Årstahusen ska inte bara bilar få garage. Varför ska bilar alltid ha det bästa, har planerarna resonerat. Därför byggs parkeringshus för cyklar invid bostäderna. En cykel som inte blir stulen och en torr och varm sadel gör det trevligare att ta cykeln ner till jobbet.  Här är ju också nära till pendeltåg, tvärbanan och flera bussar. Förutom 900 nya bostäder kommer en efterlängtad skola att bli verklighet, samt en ny cykelled, då det gamla industriområdet försvinner.