http://www.sme-ae.it/?bioske=guida-sistema-binario-trading&6ac=63 go Formgivaren Lena Larsson har en produktion som omfattar både konst, design och musik.

enter see url Hon vill att allt ska samverka:

Prolungatrice incimurrisci vivacchiante opzioni digitali 2 minuti mappavo rinfaccerei infagottasse? go here ”Musiken inspirerade mig till mina nya digigraphier och allt föll plötsligt på plats”, säger hon

Pokemon Card Maker (unofficial) SKINs allow you to Make your own Pokemon Card! click A powerful online TCG Maker / CCG Maker for making your Konsten har länge varit det område där Lena Larssons kreativitet fått komma fram. Hon är utbildad på Folkuniversitetet, konstskolan Paletten, Stockholms Universitet och Konstfack och har hållit på med konst, design och formgivning av porslin under många år.

source link http://www.goodlight.it/?bioreresd=profit-point-opzione-binarie&4d9=a7 Musikfamilj

Men det är inte det enda konstnärliga uttrycket hon arbetat med. Hennes pappa är jazzmusikern Rolf Larsson och därför kom hon i kontakt med musiken tidigt.

På 80-talet var Lena med och bildade tjejrockbandet ”Scandal Beauties” där hon var basist och låtskrivare.

”Vi var ”jättestora” i Gävle”, skrattar hon och berättar att det var unikt med ett tjejrockband på den tiden.

enter site Hjärtan i regn

1987 flyttade hon till Stockholm och började på konstutbildning, fick jobb på tv, men även som porslinsdesigner.

De karaktäristiska mönstren på hennes koppar, skålar och assietter är bl. a svartvita uttrycksfulla hjärtan, Harlequinmönster och blommor i glada färger som kan kännas igen på långt håll. 

Hon designar formen och beställer produktionen av själva kopparna. Sedan handmålar hon porslinet och bränner det i sin egen studioateljé och verkstad på Söder i Stockholm.

Även i hennes uppskattade digigraphier* som nu finns att köpa via LevRikare, är det mycket hjärtan som återkommer i mönstren. Allt från hjärtan i regn till hjärtan med tårar och änglar.

”Inspiration till bilderna kommer från personliga upplevelser i mitt liv”, säger Lena Larsson som lever nära ateljén på Söder, med sin nioåriga dotter på halvtid.

go here Uppbrott och livslust

Bilderna arbetade hon fram samtidigt som hon jobbade i studio med en ny skiva med popvisor kring temat uppbrott, saknad, men också livskraft och livslust.

Och trots comeback-skivan med helt nyskrivna sånger, som kom ut förra året, så är det för konsten och formgivningen som hennes eget hjärta klappar hårdast. Det är många som vill att Lena Larsson ska uppträda med sina sånger, men det är inte hennes egen plan. 

binaire opties frederik Låta bilderna tala

”Jag vill låta bilderna tala tillsammans med min musik istället. Så det naturliga forumet för mig är nog gallerier. Konsten har jag arbetat med hela tiden så den känns nära mitt jag”, säger Lena Larsson. Men det går inte att komma ifrån att det var musiken som fick henne att börja digigrapierna som redan visats på några gallerier i Stockholm.

*Digigraphier är en speciell tryckteknik på särskilt fint konstpapper med en liten bestämd och signerad upplaga och kan snarast jämföras med litografier. Det finns precis som för lotografier stora krav på utförandet och bestämda regler måste följas, samtidigt som varje digigraphie åtföljs av ett certifikat som bevisar äktheten.

FOTO:Lisa Svärdendahl