conocer gente y parejas -  Förr flög jag kors och tvärs över världen som miss Universum. Då använde jag smink varje dag och min hud utsattes för hård belastning dygnet runt. Det gav mig problem here , säger fd Miss Universum, Yvonne Ryding till LevRikare. Hon tröttnade på alla tillsatser och ämnen som irriterade hennes hud och startade sitt eget hudvårdsmärke, med naturliga produkter som återställer huden i migliori siti di trading a binario . Nu släpps Yvonne Rydings eget hudvårdsmärket "Yvonne Ryding" på USA-marknaden.  come si fà trading USAs största online-distributör see url kommer distribuera hennes produkter.

follow  Yvonne Rydings hudvårdserie finns idag förutom i Sverige även i Finland, Norge, Holland och är alltså på väg till USA. Och till och med till Brasilien. Det är en dröm som går i uppfyllelse för henne själv.

- Idag är jag väl inte direkt känd i USA, men det är bra att ha en bakgrund som min. Det är en historia att berätta kring varumärket. Men namnet Yvonne Ryding är helt klart googlebart, tror hon och fortsätter: Redan när jag jobbade som modell på 80-talet drömde jag om att skapa en egen huvdvårdsserie, berättar hon.

http://missionnorman.org/emiios/5586 Fick själv känslig hud av smink och stress
- Jag som flög kors och tvärs över världen som miss Universum, använde smink varje dag och utsattes för strålkastarljus, värme, kyla, torr luft och fukt, med stress 24 timmar om dygnet hade börjat få problem med min egen hud. Jag tröttnade på alla tillsatser och ämnen som irriterade min hud och började fundera över de långsiktiga effekterna av det vi tillför vår kropp genom huden – som ju faktiskt är vårt största organ.

- Jag själv har en bakgrund med sjukvårds- och kemiutbildning och har alltid varit intresserad och nyfiken av mig. Jag vet att de flesta produkterna inom kosmetika inte är anpassade till att bäras hela tiden dag ut och dag in. Därför insåg jag att det behövdes hudvårdsprodukter som kunde hjälpa till att återställa huden och att de måste vara anpassade till olika hudtyper.

köp Viagra i butik http://gatehousegallery.co.uk/?myka=no-deposit-bonus-opzioni-binarie&16a=7f Naturlig skönhet med naturlig hudvård
Dessutom upptäckte Yvonne en annan sak när hon jobbade runt om i världen: Att svensk design och svensk kvalitet var efterfrågad. Dessutom var svensk natur, miljötänkande och skandinavisk skönhet välkänd över hela världen. När hon började diskutera sina idéer med affärskontakter i mitten av 90-talet var det närmast självklart att hon borde dra igång sitt eget märke. De sa: ”Kan Börje Salming och Björn Borg sälja damunderkläder så borde du verkligen kunna stå för ett naturligt hudvårdsmärke” 

 Yvonne ville skapa en egen hudvårdsserie utan mineraloljor och utan andra skadliga ämnen. Då i mitten av 90-talet var detta nytänkande och produktserien drog igång för första gången 97. Redan från början har hela produktionen och framtagningen skett i Sverige och tillsammans med kemisten och produktutvecklaren Lena Hellstig har Yvonne Ryding själv utvecklat produkterna. Tillverkningen sker i Linköping.

http://beerbourbonbacon.com/?niokis=dating-websites-for-free-ireland&93d=6d Varför är Yvonne Rydings hudvårdsprodukter bra för huden?
Yvonne själv lyfter fram att produkterna har samma pH-värde som huden, pH 5,5. De bygger på vegetabiliska oljor och växtextrakt, utan mineraloljor som vaselin och paraffin eller uttorkande alkohol. Det gör dem lämpliga även för känslig hud.

Dessutom tillägger hon:
- Jag strävar efter att göra alla mina produkter fria från konserveringsmedel ur gruppen parabener och mina produkter är inte testade på djur.

http://ev-kirche-ergste.de/?debilews=happy-future-partnervermittlung&c4d=4c Etablerat hudvårdskoncept
- På den tiden jobbade jag själv inom hälsobranschen och vi gick till säljbolag och började arbeta mot både hälsofackhandeln och parfymerier.
Idag är Yvonne Rydings hudvårdsserie ett etablerat namn i Sverige och finns framförallt i de stora dagligvarukedjorna som t ex Ica Maxi och Kvantum.
- De stora kedjorna når ut väldigt brett och tar idag in en lång rad kvalitetsmärken. Det har varit väldigt lyckosamt. Dessutom finns vårt märke även på parfymerier och i hälsofackhandeln.

http://kirklandmarineconstruction.com/?tywe=busco-mujeres-solteras-para-relacion-seria&df5=51 Produktutveckling
När det gäller produktutveckling vill Yvonne satsa på att gå vidare med att utveckla doften och kanske även en serie för män.
- Sedan handlar det ju om att ta fram nya special/nischprodukter och ständigt förbättra och förfina de befintliga produkterna.

Du har varit Miss Universum, programledare i TV, författare. Vad har varit roligast hittills?
Roligast i mitt liv är att jag faktiskt självt kunnat förverkliga min dröm. Jag brinner otroligt mycket för detta. Dels att få jobba med produktutveckling och kemi och dels samarbeten som nu med LevRikare och senare i höst ska vi vara med i ett samarbete med Viking Line. Det gör jobbet väldigt roligt, det enda är att tiden inte räcker till Jag måste göra mycket själv för vi är en litet företag.

Något du ångrar du?
-Jag tror allt som händer sker av en anledning. Alltid kan man lära sig något. Ibland kan jag vara efterklok över att jag tagit på mig något jobb som kanske inte var så bra eller att det blivit för mycket jobb. Man måste ge sig tid att tänka efter. För det är ju så att det krävs tid för insikter. Men visst ångrar jag att jag satsade och så mycket så jag skadade mitt knä när jag var med i Fångarna på Fortet i TV. Och att skilja mig är inget jag är stolt över direkt.

Omtyckt föredragshållare och talkshow host
Men Yvonne är inte bara företagare i hudvårdsbranschen utan även coach och föredragshållare.
- Ja, jag vill verka för att vi små och mellanstora kvinnliga företagare ska bli bättre på att nätverka och att verkligen samverka. Vi måste lära oss att använda oss av varandra, stötta och värna varandra. Kanske är det en blandning mellan rädsla och lathet hos många kvinnor som gör att de inte tar för sig mer i näringslivet. Men sedan är det definitivt svårt att få stöttning av män på t ex banken för att få låna till ny verksamhet eller att få in finansiärer till ett spännande projekt, säger Yvonne Ryding.

Nu i höst väntar jobb för Yvonne som programledare på Viking-Line för en ”talk show” med gäster som Pernilla Wahlgren, Frank Andersson, Sofia Hellqvist (prins Carl Philips kärlek) mfl.