Hetaste området att resa till för att hyra privat semesterboende är den japanska staden Osakas område Chūō-ku.
Den unika stadsdelen hade en tillväxt när det gäller bokningar på över 7.000 procent under 2015. 
Men hela Asien tycks bli extra populärt att besöka nu under 2016.

watch Genom att jämföra resmönster bland 40 miljoner resenärer har online-förmedlare,  fått fram vilka områden som är trendigast att resa till för att bo någon eller några veckor på semestern 2016. 

http://talkinginthedark.com/events/2008-05/ Äta gott är viktigt för semesterbostads-hyrarna. Nära till konst och kultur är också något som prioriteras när man väljer ort. Andra satsar på vildmarkslivet.
Genom att analysera användares resmönster under år 2015 och se vilka länder, regioner och städer som upplevde störst ökning jämfört med föregående år har online-förmedlaren "Airbnb" sammanställt en lista på de tio hetaste destinationerna för kommande år.

http://beerbourbonbacon.com/?niokis=how-to-get-over-someone-you%27re-not-dating&9b4=50 - Många gäster bor i kvarter som ligger utanför stadens stadskärna och utanför de traditionella turistområdena. Det gör att våra resenärer får uppleva landet på ett mer lokalt och personligt sätt. Till exempel genom att besöka den lokala bagaren eller kvarterskrogen runt hörnet, vilket även är bra för de lokala handlarna, säger nordenchef Aja Guldhammer.

http://free3dmaxmodels.com/kitchen/kitchen-16.php Gemensamt för de tio mest trendigaste områdena är att de alla har ett aktivt och nära:

source url vivere con iq option - Volete ricevere un conto gratuito per provare le opzioni binarie? trading o poerazioni binarie cingottano slamming. Konst och kultur 
Bra museer och ett aktivt konstliv förblir populärt. Nytt för 2016 är dock att många söker sig till områden med en levande gatukonst kultur, tex som i Roma Sur i miljonstaden Mexico City.

website dating site http://www.techhelpnumbers.com/font/5230 Restaurang och krogliv 
Gourmanderna har blivit fler och trenden att äta gott och dyrt ökar. Å andra sidan blir ”street food” allt vanligare och populärare att prova. Den vanligaste frågan till Airbnb värdar är dock vart man de mysigaste kaffet i området ligger.

http://orpheum-nuernberg.de/?bioede=unterschied-bin%C3%A4re-optionen-und-cfd&da2=51 metodo para ligar hombres Utomhusupplevelser
Områden med närhet till hiking och äventyrsaktiviteter är populära. Speciellt sådana där man kan upptäcka området till fots och på egen hand.

go Lokala shoppingstråk lockar
Köpcentra är visserligen populära, men när man reser väljer man ofta bort städer med stora centrum och satsar i stället på platser kända för sitt levande och lokala utbud av affärer, som till exempel ”District VII” i Budapest, Ungern och ”Poncey Highland ” i Atlanta, Georgia USA.

De 10 hetaste områdena att besöka 2016

1. Japan, Osaka, Chūō-ku

2. Thailand, Bankok, Banglampoo

3. Malaysia, Kuala Lumpur, Brickfields 

4. Frankrike, Bordeaux, Capucins

5. Grekland, Aten, Koukaki

6. Spanien, Sevilla, Triana 

7. Tyskland, Hamburg, Hammerbrook 

8. USA, Hawaii, Kaneone 

9. Brasilien, Fortaleza, Meireles 

10. Mexico, Mexico City, Roma Sur