Turkiet har tappat förstaplatsen i sommar när det gäller utlandssemestern.
I juli åker flest svenskar till Mallorca, som tar över förstaplatsen från Antalya.
Ökar mest gör Kroatien, dit bokningarna ökar med 58 procent.
Totalt ökar bokningarna av sol- och badresor med 14 procent.

beställa viagra online flashback Den stora semestermånaden juli har precis börjat och svenskarnas sug efter sol- och badsemester utomlands är stort. Medelhavsländer som Spanien, Kroatien och Grekland är sommarens vinnare, både på grund av det stora ressuget och att länderna tar marknadsandelar från Turkiet, dit efterfrågan minskat kraftigt under året. Populäraste resmålen är Mallorca, dit bokningarna ökar med 48 procent, följt av Kreta och Split. Det visar färsk bokningsstatistik från resebyrån Ticket.
-    Det råder riktig Spanien-feber i sommar bland svenskarna. Mallorca är sommarens hetaste resmål, men även resandet till Malaga, Alicante och Gran Canaria ökar starkt i sommar, säger Karin Starkman Ahlstedt, kommunikationsansvarig på Ticket Privatresor.

go to site here Högsommartoppen – resmål i juli

http://mediaeffectivegroup.pl/?jiiopaa=opcje-binarne-kursy&283=6b 1.         Mallorca (2) 
2.         Kreta (3) 
3.         Split (5) 
4.         Malaga (6) 
5.         Rhodos (4) 
6.         Antalya (1) 
7.         Alicante (8) 
8.         Cypern (7) 
9.         Bangkok (9) 
10.       Gran Canaria (1)

source site http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-handeln-in-der-schweiz&7d9=30 binäre optionen handeln in der schweiz ANALYS
binaire opties nederland forum Sol och bad + 14 procent
Det är sol och bad som gäller i sommar. Många svenskar har tack vare fjolårets sommarkyla i god tid bokat sin sommarresa söderut för att få några veckor med garanterad värme i sommar. Sol- och badresorna ökar med 14 procent under juli.

http://big-balloon.nl/search/feed/rss2 Medelhavsländerna är de stora vinnarna
Medelhavsländerna är de stora vinnarna och såväl Spanien, Grekland och Kroatien ökar starkt under sommarmånaderna både på grund av ett ovanligt stort ressug i sommar och att efterfrågan till Turkiet minskar, både på grund av oro och att det efter flera års kraftig uppgång är naturligt med en rekyl.

source url Kroatien – sommarens bubblare
Kroatien har tagit sig in svenskarnas hjärtan på allvar i sommar och ökar mest procentuellt av alla semesterländerna på tio i topp-listan under juli, 58 procent.

enter site Vinterresmålen blir sommarresmål
Svenskarnas vinterfavoriter Gran Canaria och Thailand har ökat i popularitet i sommar. En orsak är att resmålen är betydligt billigare att resa till under sommarhalvåret. 

go Spanien-feber efter Turkiettapp
Det råder Spanien-feber i sommar och Spanien är den stora vinnaren på att efterfrågan på Turkiet tappar.  Räknat i antal resenärer ökar Spanien mest av alla länder i sommar.

follow Högsommartoppen – de främsta semesterländerna för oss svenskar: 

1.       Spanien (1) 
2.       Grekland (2) 
3.       Kroatien (4) 
4.       Turkiet (3) 
5.       Cypern (5) 
6.       Italien  (7) 
7.       Thailand (6) 
8.       USA (8) 
9.       Bulgarien (9) 
10.   Portugal (10)

Källa: Ticket, sol- och badresor bokat t o m 2 juli, avresa under 1 juli-31 juli