http://hosnaboen.no/?misoloie=singel-askim&c12=27 http://oepib.org/?efiop=citas-carcel-la-40-pereira&b41=d4 Säg att du ska åka till Bodrum till en turk oavsett var du träffar honom eller henne, och han/hon får något drömmande i blicken.

click here De senaste 30-40 åren har Bodrum varit de rika och kända turkarnas favoritbadort på sommaren. Nu är det dags för svenskarna.

How To Get Cytotec Prescription in Elk Grove California follow site Turkiets Saint-Tropez

http://www.topcanon.fr/figase/opie/385 Vid Turkiets västkust mot Egeiska havet, inte långt från grekiska ön Kos, ligger Bodrum. Hit har kända turkar vallfärdat och här har de köpt ståtliga villor och lägenheter sedan många år. Internationella storstjärnor som Bette Midler, Dustin Hoffman, Mick Jagger och Vidal Sasoon har också skaffat hus här. Orsaken att Bodrum blivit så populärt idag bland välbeställda och idag kallas för Turkiets St. Tropez är bl a att vindarna här är svalkande till och med mitt i sommaren, men vattnet är rent och varmt.  Stan, med låg, genuin bebyggelse, ligger direkt vid stranden så att du kan bada mitt i citykärnan. Här finns dessutom mycket historia, många äventyr att uppleva och oändligt mycket vacker natur och vackra stränder.

buscar mujeres solteras de espaГ±a Nu har även svenskarna upptäckt stans charm. Hit går numera flera charterbolag och många välbeställda har skaffat hus och lägenheter i området som var poppis redan på Herodotos och Alexander den stores tid. 

ver los chicos del coro online espaГ±ol http://devrimcicephe.org/vistawkoe/1723 Felix Herngrens semesterby

conocer mujeres en habana Felix Herngren, Pontus Gårdinger och flera andra svenska kändisar har slagit till i byn Gumüslük, en fiskeby i Bodrum,  vid Turkiets Riviera. Felix Herngren har till och med startat en resebyrå med resor hit, “Grekturken Travel”. Det är en exklusiv resebyrå specialiserad bara på Bodrum-halvön. Företaget grundades och drivs av stockholmskrögaren Uluc Telmen och Felix Herngren. 

see url Det är arkitekten Thomas Sandell och Sveriges mest kände arkitekt Gert Wingårdh, som ritat en semesterby för svenskar på Bodrumhalvön. Nu kommer snart ytterligare 90 semesterhus stå klara i byn. Bolaget Berggruen Construction bygger.

http://weselny-duet.pl/visre/pieor/55 1000 år fkr.

Stans anor går tillbaka till 1000 år före Kristus då den grundades av doriska nybyggare från Grekland. Den klassiske historiken Herodotos föddes här i stan 484 före Kristus. Fast då kallades stan Halicarnassus. Alexander landsteg här, år 334 fkr med sina styrkor på väg mot Persien och det världshärravälde som han blivit känd för. 

Ett av världens sju undervrk

Här byggde senare Artemisia II ett mausolleum, det första i sitt slag, till minne av  maken.  Hennes make och bror var den persisike  Kung Mausollos som hade gjort Bodrum till sin resi-densstad. Mausoleet i Halikarnassus blev ett av den antika världens sju underverk. Här i Bodrum landsteg Brutus efter att han mördat Ceasar några hundra år senare. Efter det har alltså både romare och korsriddare hållit till i den välbefästa staden. 

Kastade ut sjörövande riddare

Turkisk blev stan 1522 då Suleiman den Magnifike slängde ut de korsriddarna som höll till i borgen. Suleiman hade tröttnat på europeerna och deras ”bröder” i borgen på Rhodos, som bedrev ett hänsynslöst sjöröveri mot det ottomanska imperiets trafik till och från Egypten.

Artister, konstnärer och kändisar

Hit till de låga vitkalkade husen och det chica nattlivet har turkiska konstnärer och artister styrt kosan under sommarmånaderna. Härifrån utgår många av de segelturer längs den egeiska kusten i de berömda gület-båtarna. 

Genom Turkiets närmande till EU har lagändringarna gjort det lätt för utlänningar att skaffa lägenhet eller hus. Senaste den 6 maj 2012 antogs en lag som gör det möjligt för människor från ännu fler länder att skaffa fast egendom i Turkiet, vilket gör att efterfrågan ökar och priserna beräknas gå upp. Dessutom finns idag också möjlighet att få lån i turkiska banker. 

Dubbelt så mycket hus för pengarna

En svensk kan än så länge få dubbelt så mycket hus för pengarna i Turkiet jämfört med t ex i Spanien eller Italien. Dessutom finns stor chans att få havsutsikt, då kuststräckan mot Medelhavet är lång. Här är billigt att leva jämfört med resten av Europa. Fastighetspriserna i Bodrum tros stiga. Det finns också möjlighet att hyra ut sin bostad då man inte själv vill bo där eftersom det är ett populärt charterresmål för hela Europa.