click Roma, 31 marzo 2018 - L’a... Accademia Nazionale di Santa Cecili Hösten 2014 genomförs i Stockholm ett försöksprojekt som ska undersöka möjligheten till automatiska nykterhetskontroller i Sveriges hamnar. En anläggning för automatisk nykterhetskontroll av förare kommer att ställas i Frihamnen i Stockholm för kontroll av all trafik som rullar av färjorna.

http://battunga.com.au/?giopere=iq-option-modalita-di-rimborso&95d=9b

http://fbmedical.fr/aftepaes/3108 Rattfylleri är vanligare vid hamnar jämfört med trafiken i övrigt. Förhoppningen är att de automatiska nykterhetskontrollerna kan tillföra en effektiv bevakning som räddar liv.

anna sante autopzioni binarie Roma, 31 marzo 2018 - L’a... Accademia Nazionale di Santa Cecili

single mit kind urlaub am bauernhof österreich Automatiska nykterhetskontroller är ett kontrollsystem som används av Polisen, Tullverket och Kustbevakningen.

site de rencontre algerie sans inscription

get link Hösten 2013 genomförde MHF tillsammans med flera andra aktörer ett försöksprojekt i Göteborg. De ordinarie kontroller som Tullverket gjorde i hamnen innan alkobommarna sattes upp visade att var 95:e kontrollerad förare var rattfull. På hela projektperioden stoppades totalt tio förare i bommarna. Det innebär att endast var 875:e kontrollerad förare var alkoholpåverkad.

site rencontre gratuit montreal Detta andra fältförsök ska svara på hur systemet fungerar vid högre trafikvolymer samt fler filer. Med en positiv utvärdering även från Stockholmsförsöket måste det anses väl utprövat och undersökt att automatiska nykterhetskontroller fungerar och bör införas i alla relevanta svenska hamnar.

rencontre avec une femme celibataire MHF är projektägare och samarbetar med Kustbevakningen, Polisen, Tullverket, Trafikverket och Servotek. Projektet finansieras av MHF och Trafikverket.