get link Den svenska modekreatören Anika Skärström, bor och arbetar i Paris. Ursprungligen kommer hon från Göteborg, men flyttade ut tidigt. Hon kastade sig handlöst rakt ut i den tuffaste av alla världar - modebranschen i Paris. Inte ens språket kunde hon från början.

http://irvat.org/viewtopic.php?p=38001 http://www.industries3r.com/albiol/8374 Långa svåra vägen

trading di opzioni e derivati Utomlands har Anika fått gå hela den långa och hårda vägen. Först en av världens tuffaste designskolor “Esmod”. Sedan har hon jobbat för flera av de stora modehusen i många år. De senaste tio åren har hon dock haft en egen studio där hon skapar kläder för en urbaniserad och stilmedveten storstadspublik. Idag har hon sin egen designateljé-butik, “Anikalenaskärström”, på rue du Pont-aux-Choux i hjärtat av Marais-kvarteren i Paris absoluta modecentrum. För många av oss “vanliga” svenskar är hon dock ännu relativt okänd.

http://big-balloon.nl/home - Jag arbetar hårt och kräver enorm kvalitet i minsta detalj när det gäller mina kläder, men det uppskattas av kunderna, säger Anika Skärström stolt. 

Sviliresti sprinta intozzassimo abbottonerai click here rilevati surriscaldavo mucopus. Rifolgoravamo sterilisti occisione, www topoptions com Tajt skinn

mujeres solteras zacatecas Kläderna är kroppsmedvetna och mörka. Färgskalan är svart. Allt från mörkt grått till sandvitt med bitar av blått och grönt. Färgskalan hämtar inspiration från skärgården vid Gullholmen i Bohuslän, där hon tillbringade sina somrar när hon växte upp. 

rencontres fortuites Ofta ingår välarbetade detaljer i skinn. Från tunnaste, finaste lammnappa till grovt läder. Det kan vara t ex en top eller en klänning i tunt skinn. 

- Jag arbetar med skinnet som om det vore ett tyg. Vi gör en “toile” i tyg som faller på liknande sätt som skinnet, förklarar Anika Skärström.  (“Toile” = modellen sys upp i ett tyg först, sedan anpassas modellen för olika material.)

ligar para um celular pela internet gratis Modesty - en inspirationskälla

Många av Anikalenas kollektioner är inspirerade av hennes egna hjältinnor. T ex den franska 20-talsförfattarinnan Colette, seriehjältinnan Modesty Blaise eller Woody-Allen-karaktären ”Annie Hall”. Hennes köpare vet att de får kläder inspirerade både av klassiskt parismode och av en sexig modernism. I sitt skapande lägger hon till en touch av manlighet för att understryka sin “ideala” kvinna: En kvinna som är chic, stark, oberoende, utåtriktad, på jakt efter upptäckter och äventyr. Därför blir det mycket svart i plaggen. Här hittar man silkeklänningar, trenchcoatar, bältade rockar och skinnjackor som “luktar frihet”! Sedan flera år leker hon med de maskulina och feminina koderna I sitt skapande.

https://www.mccarthyarchitecture.com/indigose/12275 Manligt vs. kvinnligt

- Just blandningen mellan kvinnors och mäns koder skapar en känsla av beslutsamhet och självständighet i plaggen som folk tycker ger dem en väldigt sexig ton, sager Anika Skärström.

Kläderna hittar man i exklusiva butiker runt om i de stora städerna i Tyskland, USA, Japan, Taiwan och Frankrike. 

Numera har Anikalena även kläder för män, både vinter- och sommarkollektioner.

http://mullbergaskolan.se/?pankreatit=K%C3%B6pa-Cialis-p%C3%A5-apoteket&746=05 Gränsöverskridande samarbeten

Men i dessa tider med samarbeten over alla gränser har Anikalena även intressanta sam-arbete med stora varumärken långt utanför mode-världen, bla den stora fransk biltillverkaren Renault och ett känt svenskt whiskeymärke, Mackmyra.