http://www.tentaclefilms.com/?yutie=pokemon-trading-online&974=04 Artipelag är namnet på Sveriges modernaste privata kulturhus.

see url Det är öppet för allmänheten året runt och ligger utsökt vid havsbrynet strax utanför Stockholm.

go to link Tankarna går till kända ”Louisiana” i Humlebeck mellan Helsingör och Köpenhamn.

https://theburgerhunter.com/vitolois/1840 Det kanske mest omtalade museet i Stockholms-trakten just nu är den helt privatfinansierade konsthallen Artipelag. En sammansmältning av orden Art och Archipelago. 

enter Anläggningen ligger mycket riktigt därför på en skogsklädd udde i Stockholms närskärgård i Värmdö kommun. Här ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Avsikten har varit att skapa ett utflyktsmål för alla, med konstutställningar, aktiviteter och god mat.

etx capital opinioni Babybjörns ägare står för satsningen

http://vagnvagensbygg.se/firmenit/4876 Bakom konstmuseet Artipelag står ovanligt nog för Sverige - en privatperson, Björn Jakobson. Han är mannen som grundade BabyBjörn och fick idén att skapa en vacker byggnad för konst- och kulturupplevelser i Stockholms skärgård. Hustrun Lillemor har en bakgrund inom konst och design så det blev naturligt att satsa på ett arktiektoniskt intressant konst- och kulturhus för allmänheten. Sedan våren 2012 kan alla njuta resultatet av visionerna på  Hålludden vid Baggensfjärden i Värmdö kommun.

http://www.shyamtelecom.com/?siterko=i-segnali-di-trading-nelle-opzioni-binarie&067=80 3000 kvadratmeter stort

source Med 3 000 kvadratmeter är Artipelag en av Stockholms största konsthallar.

site rencontres tender Konstverksamheten består av;

bagel and coffee nyc dating • En stor konsthall om drygt 1 000 kvm

source link • En 1 200 kvm stort ”ArtBox” Här kan aktiviteter som konstutställningar, opera och TV-inspelningar ske inför en publik. 

• Artistutrymmen om ca 390 kvm innehåller 11 loger och samlingssal med utsikt över vattnet. Där finns även, kök, duschar och toaletter. 

buy entocort ec • Aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, 

buy generic amoxil • Konferensrum i olika storlekar 

buy dapoxetine online usa • Två restauranger med uteservering och havsutsikt.

Men det är inte bara innehållet, utställningarna, huset och evenemangen som gör Artipelag till en unik anläggning. Kanske mest rörande är det engagemang man har visat för att alla ska kunna tillgodogöra sig hela området OCH kulturen i huset. 

Långa gångstråk för alla runt området

Av denna anledning har man låtit bygga breda gångbroar i lärkträ längs med vattnet, från parkeringarna och upp till husets västra entré. Totalt handlar det om några kilometer med en bred och bekväm trägång som gör det möjligt för alla, även äldre, rörelsehindrade och besökare med barnvagn, bekvämt ta sig fram genom urskog, över klippor och längs öppet glittrande vatten. Dessutom finns en fin gästhamn i anslutning till trägångens strandpromenad. Själva platsen är vald med stor omsorg. Det skulle ligga nära Stockholm men ändå ha allt det som kännetecknar den unika svenska skärgården - frisk luft, glittrande vatten, klippor, stränder och ett rikt växt- och djurliv. 

På Hålludden, ca 20 km öster om Stockholm, hittade man en lämplig plats i Värmdö kommun. En viktig del av upplevelsen i Artipelag är att man kan ströva fritt längs naturstigarna på markerna som tillsammans utgör 22 hektar. 

Naturnära byggnad

Själva huset som konstmuséet är inrymt i är skapat av arkitekten Johan Nyrén och alltså 3000 kvadratmeter stort. Ändå har arkitekten lyckats skapa en naturnära byggnad, varsamt placerad bland tallar och klippor med utsikt över Baggensfjärden. 

Bevuxet tak 

Idén var att besökaren redan i entréhallen skulle mötas av de fyra elementen: Här möter man elden som sprakar i den stora öppna spisen. Jorden och berget som huset vilar på. Den klara luften och det glittrande vattnet som omger och inramar.

Här kan man också ta en gångbro upp på det bevuxna taket, den väldiga berghällen i restaurangen och de vackra snedställda väggarna i de mindre konstrummen. 

Äldsta konstverket - miljoner år 

Det äldsta verket i konstmuseet Artipelag finns i restaurangen. Det är en stor berghäll av bergarten gnejs och har sitt ursprung ca 2.000 miljoner år tillbaka i tiden. Den har slipats fram under senaste inlandsisen för ca 11.000 år sedan.