Need to make money working from home http://fisflug.is/?yrus=option-binari&748=e1 - Jag är priviligierad över att få jobba i underhållningsbranschen. Här är man nästan konstig om man inte är annorlunda.

stockpair com Lars-Åke Wilhelmsson erkänner att han inte egentligen är 100% identifierad med Babsan. Hon var betydligt äldre än han själv var när hon dök upp för första gången som rollfigur för 20 år sen. Det var egentligen ett lyckat misstag alltihop.

see url sistema para conocer gente Baby Doll

http://www.westchelseavet.com/miolyky/giod/10333 Lars Åke hade en figur som han kallade Baby Doll, ett blont bombnedslag som inte var den skarpaste kniven i lådan. I en radioshow där Baby Doll skulle vara med glömde plötsligt programledarna av vad hon hette och chansade blixtsnabbt på Babsan. 

petites annonces rencontres 04 binären optionen erfahrung Improviserade Babsan

- Jag fick ju finna mig i det och hålla god min, och försöka improvisera fram vem Babsan egentligen var. För att hon inte var Baby Doll det var ju klart tidigt. Det hörs ju på namnet. Jag blev en tokig kärring istället för ett bimbovåp.

buy casodex online usa Babsan är en parant och dansant dam i 55-årsåldern med skinn på näsan och alltid lätt till skratt.

where can i buy nizoral 1 go site Vuxit ikapp

codeine promethazine cough syrup uk buy Hon är samtidigt en väldigt praktisk figur att hålla fast vid eftersom det inte gör något att Lars-Åke själv har åldrats sedan han uppfann henne. 

- Nej nu har jag äntligen kommit ikapp henne i ålder. Vi har äntligen vuxit ihop. Det är skönt.

Men hur förklarar Lars-Åke då detta med att han står på scen som Babsan, inte som Lars-Åke.

enter site Tar fram delpersonlighet 

- Det handlar inte om att man ”spelar” utan att man tar fram en del av sin personlighet som inte kommer fram i vanliga fall. Alla borde få vara på maskerad oftare. Det är jättekul at få ta ut svängarna ordentligt.  Att leka med roller och kunna gå in och ut i dem gör att man blir mer medveten om sitt verkliga jag. 

http://creatingsparks.com/?endonezit=binary-options-brokers-registered-with-cftc I  Furuvik kommer lugnet 

Och hur gör Babsan/Lars-Åke för att hitta hem till sig själv efter alla scenframträdanden, glitter, glamour, fester och premiärer?

- Jag har mitt Furuvik utanför Gävle dit jag åker så fort jag kan. Där kan jag skala av allt utanpå och bara vara Larsa. Där kan jag sitta på min altan och se ut över sjön och följa molnens flykt över himlen.

http://sundekantiner.dk/bioret/78 Ett rikare liv

Det är ett rikare liv för mig. Att se på natthimlen med alla miljarder stjärnor. Sån skillnad på stjärnhimlen mot när jag är i Stockholm där man kanppast ser några stjärnor. I Furuvik ser man hela Vintergatan.  

Lars-Åke får något drömmande i blicken och ler.

- Att bara sitta där, andas och se på naturen och höra tystnaden – Det är verkligen ett rikare liv för mig!