see url follow url I Lasse Hallströms första svenska film på 24 år är en thriller där ett tragiskt familjedrama står i fokus. Den stjärnspäckade filmen har premiär i september på svenska biografer och rymmer svenska storstjärnor som Mikael Persbrandt och Lena Olin.

follow url source url Kriminalromanen ”Hypnotisören” är en av de största svenska boksuccéerna efter Millennium-trilogin såväl nationellt som internationellt.

see get link Efter decennier av framgångar med amerikanska filmer blir ”Hypnotisören” den första svenska långfilm Lasse Hallström regisserar. 

go site Handlingen går ut på hur läkaren Erik Maria Bark dras in i ett virrvarr av händelser när en ung flicka och hennes båda föräldrar hittas mördade. Pojken i familjen överlevde med svåra skador. Erik Maria Bark hjälper till vid utredningen genom att hypnotisera vittnet till detta groteska familjemord. Med hypnos blir det möjligt att få fram detaljer som annars kan bli för otäcka att berätta. Erik Maria Bark har tidigare arbetat med hypnos för traumatiserade personer men slutade med det tio år innan bokens handling börjar. Erik blir snabbt indragen i händelser som han inte kunnat förutse och tvingas gå tillbaka i sitt liv för att hitta ledtrådar.

http://pialadunia.es/?espikoleto=quiero-conocer-mujeres-por-facebook&5ce=05 Baserad på romanen "Hypnotisören" av Lars Kepler (författarpseudonym för Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril), som sålts till 34 länder. 

http://ebbandflowdesigns.com/?ruioed=site-de-rencontres-femmes-portugaises&fa1=e5 I rollerna: Tobias Zilliacus (Joona Linna), Mikael Persbrandt (hypnotisören Erik Maria Bark), Lena Olin (Simone).