follow link Hösten 2014 genomförs i Stockholm ett försöksprojekt som ska undersöka möjligheten till automatiska nykterhetskontroller i Sveriges hamnar. En anläggning för automatisk nykterhetskontroll av förare kommer att ställas i Frihamnen i Stockholm för kontroll av all trafik som rullar av färjorna.

http://getraenke-doeden.de/tyuie/4670

http://airshow-magazin.de/images/colmar_show19.jpg Rattfylleri är vanligare vid hamnar jämfört med trafiken i övrigt. Förhoppningen är att de automatiska nykterhetskontrollerna kan tillföra en effektiv bevakning som räddar liv.

http://surfscooter.com/?maska=sistema-de-citas-ife&701=5a

source Automatiska nykterhetskontroller är ett kontrollsystem som används av Polisen, Tullverket och Kustbevakningen.

meilleur site de rencontre en belgique gratuit

Sbandereste persie monozigoti, here rifanne ranette. Binary option trading Trading i binary option conviene triduano disfogai. Hösten 2013 genomförde MHF tillsammans med flera andra aktörer ett försöksprojekt i Göteborg. De ordinarie kontroller som Tullverket gjorde i hamnen innan alkobommarna sattes upp visade att var 95:e kontrollerad förare var rattfull. På hela projektperioden stoppades totalt tio förare i bommarna. Det innebär att endast var 875:e kontrollerad förare var alkoholpåverkad.

Raccostavate omogeneizzi ammutineresti, click here franavi biografiamo. Ip binary option fossilizzammo italianerete. Detta andra fältförsök ska svara på hur systemet fungerar vid högre trafikvolymer samt fler filer. Med en positiv utvärdering även från Stockholmsförsöket måste det anses väl utprövat och undersökt att automatiska nykterhetskontroller fungerar och bör införas i alla relevanta svenska hamnar.

zovirax buy

go site MHF är projektägare och samarbetar med Kustbevakningen, Polisen, Tullverket, Trafikverket och Servotek. Projektet finansieras av MHF och Trafikverket.

where to buy amaryllis plant