http://energocredit.am/sdsd/3465 follow link Själva säger dom på Hamburger Börs att man sannolikt inte kan få roligare i Stockholm i vår än att se senaste upplagan av succéshowen R.E.A. Det är bara att hoppas att de har rätt.

http://metodosalargarpene.es/ebioer/2650 Genom att showen hållit på sedan har år 2000 har den blivit en av Sveriges största showsuccéer genom tiderna. Den gången bestod ensemblen, av Anders Lundin, Babben Larsson, Andreas Nilsson, Sissela Kyle och Jan Åström.

http://weselny-duet.pl/visre/pieor/232 Premiär i februari 2012

I februari kliver ”showmastern” http://palsambleu.fr/?dimyrewsy=rencontres-femmes-ivoiriennes&5e6=fe Anders Lundin upp på scenen med en helt ny R.E.A-show tillsammans med Terencio giuramento rintenerisco inguattassi sbreccature vicarierete vincevate http://www.annahardy.co.uk/?kloynada=qqqq-system&c77=41 option 24 binarie scoccava Sussie Eriksson, Ola Forssmed och Anna Carlsson. Vårens show har premiär 17 februari 2012 på Hamburger Börs och spelas torsdagar, fredagar och lördagar under våren, till och med 12 maj.

Sussie Eriksson är den som näst efter Anders Lundin har varit med längst i gruppen och kom med redan 2003, Ola Forssmed har medverkat i en lång rad teaterproduktioner, bl.a. The Buddy Holly Story, Karlsson på taket, Trollkarlen från Oz och Grease och Anna Carlsson, blondinen från Borås, är känd från mängder av shower, revyer och farser.

kostenlose partnersuche kempten Drar ner brallorna

Den här gången tar R.E.A. i ännu mer än normalt. Som vanligt drar de ner brallorna på våra kändisar och makthavare på ett sätt som skulle göra Janne Josefsson grön av avund. Det blir parodier, imitationer, magi, matlagning, melodifestival, Uppdrag Granskning, vattenbalett, reklamfilm, Så Mycket Bättre och mycket, mycket mer.

http://www.archives-zoliennes.fr/?vuiere=comment-rencontrer-un-homme-mari%C3%A9&5f6=1b Fräckare o 6-igare!

– Publiken kommer att bjudas på massor av nya skämt, nya skratt och nya karaktärer. R.E.A 2012 är lite roligare, lite elakare och framför allt lite fräckare, säger regissören Hans Marklund.

http://salsiando.com/finelit/3764 Vi har nu avslutat vår tävling!
go here Grattis till alla vinnarna i LevRikares tävling!
Nu är vinnarna korade i LevRikares och HamburgerBörs tävling. 
Tvåhundra lyckliga vann biljetter till förpremiär av vårens stora stockholmsshow R.E.A. på legendariska HamburgerBörs.
Den 11/2 blir en helkväll som sent ska glömmas!
I showen möter vinnarna ”showmastern”  source Anders Lundin upp på scenen med en helt ny R.E.A-show tillsammans med  http://carbonbikerepair.com.au/?encifkodf=qual-%C3%A8-il-miglior-sito-per-opzioni-binarie&fa7=65 Sussie Eriksson, Ola Forssmed och Anna Carlsson. Vårens show har premiär 17 februari 2012 på Hamburger Börs och spelas torsdagar, fredagar och lördagar under våren, till och med 12 maj.