Kanske är du en av de som har hundratals, ja kanske tusentals ”vänner” på Facebook? Och kanske känner du knappt en hel del av dem…
I verkligheten är ju vänner bland det värdefullaste vi har.
Men hur ska man bäst fördjupa och bevara vänskap?

http://energocredit.am/sdsd/2275
Här kommer 7 vanor för vänskap från författaren och livscoachen Leah Neas, Austin USA:

rencontre riche source site 1)   Var lojal. Lojalitet är första steget. Man kan tänka på att odla vänskap på samma sätt som man odlar i en trädgård. Man måste vara uthållig och tänka på att en trädgård som inte får vatten eller gödning kommer att förtvina. På samma sätt är det med vänskap som inte får uppmärksamhet…

dating sider i norge 40cc0c52a7d64806b9282123bd72598b 2)   Odla din tillit. Ofta kan vi leva i tillit, men så händer något i våra liv som gör att vi inbillar oss själva att vi inte kan lita på  någon eller något alls.  Men det krävs att vi odlar tilliten. Det kan vi göra delvis genom att själva öva oss i lojalitet. När vänner ringer svarar vi. När de fyller år eller firar något, så deltar vi med glädje och vi tröstar eller visar medkänsla när de är nedstämda och hyllar dem när de har framgång och vi håller ord och kan bevara hemligheter som de delar med oss. Genom att själv göra detta bygger vi tillit åt båda hållen.

source partnervermittlung ohne registrierung kostenlos 3)   Visa din egen sårbarhet. Våga visa din känslighet, din osäkerhet och dina rädslor för dina vänner. Det är en stor gåva att ge till sina förtrogna att våga visa sig sårbar. Då kan de också visa sig för dig och de kan lita på att de är trygga om de gör något fel eller blir osäkra själva. Genom att släppa på försvaren och be om hjälp när man behöver så visar det att vännerna kan göra samma sak.

http://www.hotelosmolinos.com/?epirew=mujeres-solteras-en-santa-clarita&726=2a club rencontre celibataire montreal 4)   Var nyfiken och uppskatta att dina vänners är annorlunda än du och än du trodde. Om du kan behålla din nyfikenhet och inte tro att du ”vet” allt om dina vänner så kan du låta dem överraska dig. Dessutom gör det att dina vänner känner att de kan växa och förändras utan att det behöver påverka vänskapen negativt. Ofta kan du lära dig något nytt om du behåller din nyfikenhet även inför gamla vänner.

http://www.lahdentaiteilijaseura.fi/?siftifkar=bin%C3%A4r-optionen-news&4c1=09 5)   Skratta! Det är hårt ibland här i världen. Problem kring jobb, pengar, relationer kan dyka upp när vi minst anar det. Ta alla tillfällen i akt och skratta när det går och försök hitta nya tillfällen. Vänner som kan skratta ihop är de som varar längst och blir djupast.

can i buy ventolin over the counter in usa http://www.mongoliatravelguide.mn/?sakson=iq-options-andmaento-indici&004=15 6)   Berätta om dina behov. Dina vänner är inte tankeläsare. Du måste kommunicera. Det gäller i nära relationer precis som i vanliga vänskapsrelationer. Det är lättare att vara rak än att hantera alla de missförstånd och fnurror på tråden som uppstår när vi inte berättar vad vi själva känner och tycker och tänker, utan håller upp en mask när vi träffar andra. Kanske har du behov av att vara ensam? Berätta det. Kanske behöver du tvärtom vara tillsammans med andra just nu? Tala om dina behov och stå för dem. Då finns det en möjlighet att dina behov blir mötta.

buy phenergan with codeine http://ligaspanyol.net/?mikroskop=site-rencontre-agriculteurs-qu%D0%93%C2%A9bec&9f8=36 7)   Var generös och var tacksam. Den finaste gåva du kan ge dina vänner är dig själv. Din tid och ditt engagemang. Bjud på middag och berätta att du tycker om dem. Håll det inte för dig själv. Tala om hur mycket de betyder för dig. Säg tack.