tastylia review Bra jobb finns det ju en hel del, men frågan är om inte jobbet som ”förare” av Googles självstyrande bil ligger rätt bra till för många som är nya på arbetsmarknaden?

alior forex opinie

buy Pregabalin powder Enligt jobbannonsen ska föraren ha ett körkort utan prickar, inget kriminellt förflutet och högskole-examen, samt förmågan att skriva minst 40 ord i minuten. För det får man 164 kr i timman. Jobbet går ut på att ”åka” förarlöst fem dagar i veckan och samtidigt övervaka bilens olika system och fylla i rapporter.

ettrader

watch ”Testförarna ger våra ingenjörer feedback kring hur våra bilar kör och interagerar med andra på vägen, och kan ta kontroll över fordonet om det behövs”, säger Brian Torcellini, som är chef för Googles enhet för självstyrande bilar, till tidningen ”The Arizona Republic”.

trading demo opzioni binarie iq

http://wallakra.com/?santavswediya=F%C3%B6r-Cialis-10-mg-p%C3%A5-n%C3%A4tet-visum&714=be Google utökar nu sina testkörningar till Phoenix, Arizona och har sedan tidigare testkört de självstyrande bilarna i Mountain Wiew, mitt i Silicon Valley i Kalifornien, i Austin, Texas och i Kirkland i staten Washington.
I Arizona får Googles testbilar inte bara känna på trafik i största allmänhet, utan de får även ”jobba” under extremt varma förhållanden i Arizonas ökenklimat.

binäre optionen kaufen  

http://anthonycox.org/wp-cron.php?doing_wp_cron=1512684781.0735070705413818359375 http://bit.ly/1YpPChx