Order 20 MG Tastylia Tadalafil Oral Strips Online Bra jobb finns det ju en hel del, men frågan är om inte jobbet som ”förare” av Googles självstyrande bil ligger rätt bra till för många som är nya på arbetsmarknaden?

see url

Buy Tadalafil Oral Strips Enligt jobbannonsen ska föraren ha ett körkort utan prickar, inget kriminellt förflutet och högskole-examen, samt förmågan att skriva minst 40 ord i minuten. För det får man 164 kr i timman. Jobbet går ut på att ”åka” förarlöst fem dagar i veckan och samtidigt övervaka bilens olika system och fylla i rapporter.

source link

follow url ”Testförarna ger våra ingenjörer feedback kring hur våra bilar kör och interagerar med andra på vägen, och kan ta kontroll över fordonet om det behövs”, säger Brian Torcellini, som är chef för Googles enhet för självstyrande bilar, till tidningen ”The Arizona Republic”.

source link

como coquetear a una mujer sin que se de cuenta Google utökar nu sina testkörningar till Phoenix, Arizona och har sedan tidigare testkört de självstyrande bilarna i Mountain Wiew, mitt i Silicon Valley i Kalifornien, i Austin, Texas och i Kirkland i staten Washington.
I Arizona får Googles testbilar inte bara känna på trafik i största allmänhet, utan de får även ”jobba” under extremt varma förhållanden i Arizonas ökenklimat.

http://www.mylifept.com/?refriwerator=gewinne-durch-bin%C3%A4re-optionen-versteuern&8f8=aa gewinne durch binäre optionen versteuern  

enter http://bit.ly/1YpPChx