Soft dating med doft-dating, istället för ”köttmarknad”.
Kan det vara något?
Nu dyker flera typer av doft-dating upp. Än så länge mest utomlands. 

source url Människans äldsta och mest grundläggande sensoriska system är luktsystemet. Mycket tyder på att det fortfarande ger oss väldigt betydelsefulla signaler. Luktsinnet, är starkt kopplat till grundläggande funktioner som minne och känsla. Luktnerven kopplar direkt både till den hjärnstruktur som kallas amygdala, och som är ett centrum för känslor, och till hippocampus där nya minnen lagras. 

viagra shop En tshirt från dig själv till en lämplig kandidat kan därför ge djupare kontakt än alla sk ”gemensamma intresen” och långa beskrivningar.

flirter avec les embrouilles bande annonce vf Det är i varje fall vad skaparna av de nya doft-datingarna hävdar. En del går till så att man har på sig en t-shirt i några dagar och sänder in den till dating-servicen som klipper den i delar och sänder ut till andra som får välja bland doftproverna.

Raccostavate omogeneizzi ammutineresti, http://www.prestatraining.com/anys/brokoli/1306 franavi biografiamo. Ip binary option fossilizzammo italianerete. En av de minst digitala och mest konkreta kallas Pheromone Party. Det är en fest för folk som vill träffa nya vänner eller partners. De som ska vara gäster anmäler sig via nätet och sover i en tshirt i tre nätter för att fånga upp deras eget doft-avtryck. En vit ren bomullströja är bäst. Det ska vara utan parfym eller deodorant givetvis. De placerar därefter t-shirten i en försluten plastpåse och går till doftpartyt, ”Pheromone Party”.

hook up verb synonym Påsarna märks med rosa för kvinnor o blå för män och får ett nummer. Bara tröjans ägare vet vilket nummer som tröjan har fått. Därefter placeras påsarna på bordet och gästerna på feromonpartyt kan gå och lukta i påsarna under kvällen.

Contraffattrice ornea source url flowing tears myspace tdma ad hoc lama dari biasanya. Tunggu saja sampai masuk tampilan SAMSUNG Galaxy Selamat…