Att växla karriär var ett steg Kerstin Hed inte ångrar idag. I början av 2000-talet bytte hon från reklam till mode-världen.

recherche homme de ma vie  –Idag har jag så otroligt många roliga kunder och har jättekul på mina inköpsresor runt om i Europa att det uppväger allt slit, säger Kerstin Hed, tidigare förpackningsdesigner. 

opzioni digitali suggerimenti Klädbutiken med det lite oväntade namnet Räddningsplankan har sin historia. Det hela började när Kerstin bytte karriär från att ha varit Art Director i reklambranschen i 25 år. Hon beslöt att ta chansen att börja tillverka handgjorda egendesignade sjalar. Kerstin var ofta klädd i svart själv. Men när hon skulle se fin ut var det en originell och färgglad sjal som fick de svarta plaggen att lyfta.  

http://agauchepourdevrai.fr/?fuier=site-de-rencontre-celibataire-gratuit&74f=ed Sjalar räddade kvällen

follow –Sjalarna blev min ”räddningsplanka” när jag skulle bort på fest eller träffa kunder etc, förklarar Kerstin.

http://orpheum-nuernberg.de/?bioede=bin%C3%A4re-optionen-katis-methode&769=cc Kerstin som i sitt jobb arbetat med förpackningsdesign vet betydelsen av hur något presenteras. Samma sak är det med oss själva. Kläder har en stor betydelse för både hur vi blir bemötta och hur vi själva mår.

example profile site de rencontre Den lilla butiken ligger på Köpmantorget i Gamla stan. När Kerstin började sälja sina sjalar fick hon en trogen kundkrets som också gillade sjalar och annorlunda plagg. Hon började leta designers med kläder som passade in i stilen för hennes kunder som ville ha spännande kläder. Det är både klänningar, kappor, skor, sjalar och mycket mer för kvinnor från 20 år och uppåt i storlekar från 36 och till  50.

http://irinakirilenko.com/?deribaska=bin%C3%A4r-optionen-cortal-consors&70f=71 –Idag kan det vara lite svårt, till och med för de som är storlek 42 att hitta snygga, välsittande kläder, berättar Kerstin och fortsätter: Jag vill ju gärna profilera mig som den lilla udda personliga butiken med ett stort sortiment.

http://diebrueder.ch/piskodral/2995 Unika och snygga

how does carbon dating support evolution –Ledorden är Personligt. Handplockat. Utvalt. Jag köper på känsla och far runt i Europa på modemässorna för att hitta unika och snygga plagg som man inte kan få tag på någon annanstans i Sverige. Jag har kunder som t o m bor i Paris, men vänder sig till mig för att hitta rätt. 

source url –Jag satsar på plagg för dig som inte vill se ut som alla andra. Eller för dig som inte vill vara tant bara för att du har några kurvor extra. Du som vill trivas och vara ett med dina kläder. Hos Kerstin handlar det om lediga och avslappnat roliga kläder, mixat med helt galna, eller lite mindre galna, plagg. 

partnervermittlung schaffhausen Bland märkena märks Ralston, från  Linda Ralston – en svensk designer som säljer i utvalda butiker runt världen. Sen kom även märken som Boheme, Eva&Claudi, Hebbeding och inte minst de fantastiska plaggen från Mashiah Arrives från designern Merch Mashiah i Berlin.  Just Mashiah är nästan ”haute couture”, berättar Kerstin. 

get link Måttbeställer varje plagg

–Från Mashiah köper jag bara ett plagg av varje och både tyger och storlekar detaljbestäms av mig för mina kunder. Jag kan få dem i nästan vilka material jag vill och kan justera storlekarna t ex att jag vill att klänningen ska vara lite längre eller så, förklarar Kerstin. Totalt har hon runt 15 – 20 olika varumärken. Detta sätter hon samman i en rolig mix. 

Numera har butiken även smycken från Coeur de Lion och skor från Eva&Claudi.

Kläderna är ofta lite ”upscale” för användning både på fest och i yrkeslivet, men också till vardags när man vill känna sig fin. Och Kerstin är mycket noga med bara ta in kläder från tillverkare som håller mycket hög kvalitet.  

–Ja, många kommer tillbaka hit i kläder som de köpte av mig för tio år sedan. Kundkretsen består mycket av stamkunder, men också många som kommer till Stockholm på besök från Italien, Spanien och Frankrike t ex.