app android autotrading binary option http://big-balloon.nl/wpfoot.php Må bra och prestera mer! Var fjärde kvinna och var åttonde man lider på sin arbetsplats av smärta eller spänningar på grund av stress. Genom att behandla de anställda kan företag själva “må bättre”. Personalens prestationsförmåga ökar drastiskt när besvären minskar eller försvinner.

http://www.mabnapouyesh.com/dfdf/5470 Smärta och stress är vanliga problem hos både anställda på kontor och bland personal i butik eller ute på fältet. 

enter site Enligt Arbetsmiljöverket har omkring var fjärde kvinna och var åttonde man i informations–och kommunikationsbranschen fysiska eller stressrelaterade besvär på grund av hög arbetsbelastning och påfrestande arbetsställning.

rencontre femme 84 gratuit Inte hjälpta tidigare

Gunilla Stenback som har jobbat i många år med hälsa och rehabilitering på flera olika företag är idag ansvarig för hälsofrågor på ett stort byggföretag.

–Vi måste välja behandlingsmetoder med stor omsorg. Personalcheferna tar kontakt med mig när det är problem med personal som lider t ex av smärta. Ofta är det personer som inte fått den hjälp som behövdes via den vanliga vården. 

–Ett exempel är en man som arbetat i manga år hos oss. Han började lida av smärta och fick svårt att röra sig. Han sökte givetvis hjälp i vården, men både inom landstingsvården och i företagshälsovården uteblev resultaten. 

http://documentalqueridowatson.es/pizdyhov/9429 Stressnivå och återhämtningsförmåga

Gunilla berättar att hon sände honom till Martin Fransson på Welledge i Stockholm. Där arbetar man på ett annorlunda sätt med stresshantering och rehabilitering. Varje klient får en individuell konsultation då man mäter personens stressnivå och förmåga till återhämtning. Dessutom undersöks ryggen och man arbetar med hjälp av det kiropraktiska systemet Network Care. 

go here Komplement till vanlig vård

–Redan efter första behandlingen började låsningarna släppa. Sedan har det bara blivit bättre, säger Gunilla som ser behandlingarna som ett komplement till den vanliga vården.

Klienterna får ett individuellt anpassat program, med regelbunden utvärdering som kan pågå under några månader. Dessutom får de gå kurs i hur man kan känna igen stressens varningssignaler. Klienterna får öva in enkla sätt att använda stressen som en möjlighet istället för som en begränsning.

–Vi sänder ca 30-40 personer per år till Welledge för behandling. Åtta av tio kan återgå till arbetet, säger hon. 

http://bestone.com.au/wp-login.php?action=register Långvarigt lidande

–Då handlar det nästan alltid om människor som varit lidande under lång tid. När det gäller akuta besvär har vi inte sett att metoden är lika effektiv. Vi som företag vill i första hand förebygga långa sjukskrivningar. Det betyder mycket, inte bara i minskat lidande för den drabbade individen, utan även i pengar åt företaget, säger Gunilla Stenbäck.

anniversaire de rencontre traduction anglais Rehabiliteringsansvarig

Madeléne Granath, som varit ansvarig för rehabilitering på flera olika stora företag, bl.a. Polarn&Pyret och RNB Retail&Brands, kan också vittna om att många i personalen kan övervinna sina stressrelaterade symptom.

–Vi har anställda som haft både medicinska och stressrelaterade symptom. Martin Fransson och jag har samarbetat i flera projekt för att hantera dem, med mycket goda resultat. De har blivit hjälpta att leva ett mer innehållsrikt och friskt liv på ett systematiskt sätt, säger hon.

Fredrik Langborg, Managementkonsult, på Precision Consulting AB är en av dem som själv personligen behandlats hos Welledge:

–Det tog tio träningstillfällen för att jag skulle förstå det höga värdet. Därefter ökade min kroppsliga medvetenhet steg för steg och jag fick bl.a. en ännu bättre hållning. Det påverkade mitt välbefinnande mycket positivt. Idag vet jag vad jag bör träna på själv hemma för att skapa bästa förutsättningar för kropp och knopp i balans – även när det är stressigt. 

http://acps.cat/?p=114 Symptomen visar vägen

Idag är det många människor som får problem med kroppen eller hur man mår i övrigt. 

–Men stress är inte något hinder för att komma till rätta med hälsoproblemen Symptomen är en resurs istället för ett hinder. 

–Det handlar om att ge patienten egna strategier och resurser som främjar utveckling och välbefinnande. Nervsystemets kapacitet kan ökas med träning, säger Martin Fransson.

Han förklarar att ryggraden inte bara har den viktiga uppgiften att bära upp kroppen och huvudet, utan även att skydda nervbanorna, dvs kommunikationslinjerna i kroppen. 

Små förändringar i ryggens olika nervcentra kan betyda att t.ex huvudvärk, smärta i axlar och armar försvinner och spänningar i mage m.m. går över. 

Men det betyder också att även det psykiska välbefinnandet kan bli avsevärt större.

http://ramblingroseboutique.com/?prertwe=fun-dating-sims&0ec=84 Verktyg för att må bra

 –Vi ger människor kraftfulla verktyg för att uppnå vad de vill med sina liv och kroppar. Ryggraden med alla nervbanor, är en port till att förbättra kommunikationen mellan hjärnan och övriga kroppen, förklarar Martin Fransson, 43, kiropraktor och grundare till företaget Welledge.

Martin Fransson har arbetat som legitimerad kiropraktor sedan 1996, och har examen från Anglo-European College of Chiropractic. Han utgår från det som är fungerande och bra i kroppen och försöker få övriga delar att fungera lika bra. Martin arbetar med Network Spinal Analysis (NSA). Det innebär att han arbetar mer med patientens hjärna — inte hårda bearbetningar och vridningar av rygg och nacke. Istället handlar det om lätta tryckningar och beröringar på bestämda punkter på kroppen. Det ska få nervbanor i kroppen att öppnas och fungera bättre. 

–Vår grundtanke är att vi alla är födda till att ha 100 procent hälsa, säger Martin. Istället för att fokusera enbart på problemen i rygg och benstomme, sätter han varje individ i ett helhetsperspektiv. 

–De som kommer hit får lära sig att det är de själva som kan lära sig minska risken för besvär, säger Martin Fransson.

http://bilgiwebs.com/?plemjaw=chicas-de-citas-de-iquitos&005=ca Sänker stressnivån genom övning

–En undersökning ger information till behandlaren, förklarar Martin. Genom att sedan låta patienten göra vissa rörelser och ge ryggen olika tryck och beröringar börjar själva behandlingen och träningen för att lösa upp spänningarna.

Klienten får inte bara behandlingarna på plats hos Welledge eller på arbetsplatsen utan också ett träningsprogram för att sänka stressnivåerna och oftare hitta tillbaka till detta lugn. 

–Målet är inte att patienterna ska gå på behandling i all evighet för sina symtom. Istället ska patienten efter några gånger få bra och enkla redskap för att själva hålla kroppar och sinnen avslappnade oftare. 

–Till Welledge kommer människor i alla ådrar med olika besvär, främst från rygg och nacke. Vi vill att alla skall kunna må bra och vara på topp, avslutar Martin.