follow På Hamburger Börs har After Dark åter igen haft framgångar med sin nya dragshow. 

How To Get Cytotec Prescription in Green Bay Wisconsin Loa Falkman stjärnstrålar i “La Cage Au Folles” på Oscarsteatern. BDSM-trilogin “Femtio nyanser av honom” har slagit igenom internationellt på boktopplistorna. Och snart sätts musicalen ”Priscilla – Öknens drottning” upp i Stockholm efter att den spelats för utsålda hus i London.  

here get link Varför lockar det förbjudna? 

http://lokoli.com/?rtyt=rencontre-amoureuse-serieuse-100-gratuite&292=0e Sexcoachen Lo Berlin har tillsammans med kollegan Diana Melbourne kurser om sex och samlevnad. De rör sig därför ofta i gränslandet kring “det förbjudna”: 

http://plugwayapp.com/?biznes=homme-d%27affaire-suisse-cherche-femme&bef=75 - Varje kultur sätter sina egna gränser. Sina egna normer. Det som är tillåtet i ett sammanhang är förbjudet i ett annat. Man kan ju ta ett exempel på något som de flesta vuxna tycker är ok: Att bada bastu nakna tillsammans med andra av samma kön och kanske använda björkriset i bastun. 

http://www.newmen.eu/mysoroj/viosa/10131 source link Naken på festen

site de rencontres.fr - Det exemplet kan jämföras med om du skulle komma hem till en bekant på middag där värden är naken och har läder-piskorna framme. Det skulle vara fullständigt chockerande för många, säger Lo Berlin. Han menar därför att man i vår kultur  tar en social risk om man som Babsan och Christer Lindarw i After Dark eller skådespelarna i ”La Cage Au Folles” som man klär sig i klänning. Eller om man skulle öppet gå ut med att man gillar BDSM. 

- Det är fortfarande förbjudet att bryta mot normen för hur man ska vara och många är rädda för att bli utstötta ur sitt sociala sammanhang. 

När det gäller trenden med killar i tjej-kläder på scenerna just nu, tror Lo Berlin att mycket av lockelsen kommer av att vi idag har gått mot mer cementerade könsroller än på länge. Idag är det åter mycket vanligt med tydliga skillnader i vilka leksaker som säljs till barn. Pojkar får actionprylar och tjejer får dockor och skönhets-prylar. Flickor ska vara sexiga och söta. Killar ska ha säckiga jeans och vara stentuffa hårdingar. Samtidigt pågår det en motreaktion som gör att det blir mer intressant med gräns-överskridande shower som After Dark och La Cage Au Folles.

http://www.segway.fi/?kastoto=bin%C3%A4re-option-trade&e83=e2 Brytningstid gör det möjligt

Samhällsklimatet är tillräckligt öppet för att vi ska kunna ta fram det skamliga, det förbjudna ur garderoben, men är tillräckligt förbjudet för att vi ska bli utmanade. Just för att vi befinner oss i denna brytningstid blir det spännande att visa upp och skriva om det (ganska) förbjudna. Därför fyller sådant som bryter normerna en stor funktion, menar Lo Berlin.

- När du tillåter dig att njuta av det skamliga ”förbjudna” kan det bli något som ger dig ett rikare liv. På allvar. Genom att erkänna dina fantasier slipper du gömma en del av ditt innersta. Att t ex leka med makt och underkastelse är helande och kraftfullt eftersom man kan lära känna sig själv på djupet.

- Om det är många som ”bryter” mot normen förändras den, säger Lo. Han tar ett exempel med boken ”50 nyanser av honom” (”50 shades of Grey”) som gjort sitt segertåg över världen med formidabelt dunder och brak och sålts i över 40 miljoner exemplar. Den handlar om ett maktspel mellan dominans och underkastelse i ett förhållande

- Jag tycker det är bra att den gjort succé även om det inte är den bästa boken jag läst. Men ju fler vi är som vågar säga ok till våra undantryckta sidor desto bättre är det. Vi skulle vinna väldigt mycket på att våga göra mer och våga leva ut mer. Det ger mer mångfald och mer fantasi i samhället, vilket är bra, säger han. 

https://cryptonextlevel.com/miser/3967 Farligt att leka?

Dragshowartisten Lars Åke Wilhelmsson är en av de som lever på att göra det mest förbjudna: Att som man agera kvinna. Hans rollfigur ”Babsan” sedan 20 år är inte ens någon sexbomb utan hon är i 55 års åldern och klär sig som en ”tant” med rosa hår, fjolliga kläder och hon levererar plumpa skämt. Men hon står för sin grej och ber inte om ursäkt för den hon är. Hur ser Lars Åke på det farliga i att leka med våra könsroller?

Tabu med kvinnlighet hos män 

- Det är väldigt tabu fortfarande. Så fort en kille närmar sig det kvinnliga är det ett rejält kliv nedåt i status och därmed makt. Det är tvärtom för tjejer. 

- Inför showen fantiserade Christer och jag om det farliga i att en man kommer till jobbet i högklackat eller i plisserad kjol. Det är närmast otänkbart tabu och 100 procent förbjudet. Vad skulle hända och vilka viskningar skulle den kombinationen skulle sätta igång på styrelsemötet? Därför leker After Dark med den ständigt aktuella manligheten. På scenen i nya showen finns utöver Christer och Babsan och fyra drag-tjejer, även nio maskulina atletiska dansare som inte är dragklädda. Men dansarna har försetts med några (hotande) kvinnliga attribut. En kraftfull kille klädd i en pytteliten tyllkjol eller en tiara. Now thats kinky! Då blir det plötsligt mer utmanande och “farligare”.

http://documentalqueridowatson.es/pizdyhov/11261 Utmanande rollspel

- Män som leker med kvinnlighet är extremt utmanande fortfarande. 

- Hur man än är lagd så är det en kittling att se killar som ser så bra ut som tjejer. Att både män och kvinnor i publiken gillar det vi gör handlar inte om att alla män innerst inne är smygbögar och inte har kommit ut. Det är däremot roligt för alla att bryta mot normerna. Publiken tvingas tänka och känna själva. De ser på de vackra ”kvinnorna” på scenen och frågar sig: ”Varför blev jag påverkad? Vad säger det om mig?”

- Samtidigt handlar det i verkligheten inte alls om att tappa sin styrka och kraft när man som man agerar kvinna. Tvärtom. Genom att ta makten över sig själv och inte låta sig styras av andras uppfattningar om vad som är ok får man plötsligt mycket mer makt över och trygghet i det viktigaste av allt – sig själv, menar Lars Åke. 

Genom att säga att man själv är ok när man är sig själv, då får man en styrka som ger ett inre lugn. En stolthet över att ha besegrat skammen över att vara annorlunda.