go to link http://shortcreek.us/?enfiors=speed-dating-events-in-galway&85f=cf Minskar stresskänslighet

enter site 1) Sänkt stressnivå och sänkt stresskänslighet. Studier visar att de män och kvinnor som haft samlag fungerade bättre i stressfyllda situationer som t ex lösa matematiska uppgifter och tala inför publik. Även depression kan förebyggas eller lindras med hjälp av regelbunden sex. Forskare har också sett att par som ofta har sex har lägre blodtryck när de blir äldre än de som inte har sex. Även kärleksfull beröring har blodtryckssänkande effekt.

source Bättre immunförsvar

2) Sex ett par gånger i veckan hjälper till att hålla immunförsvaret på topp. Nivåerna av immunoglobulin A (lgA) visade sig högre för de som hade sex ofta i en undersökning vid Wilkes University i USA. Sperma innehåller bland annat zink och calcium som är bra för tänderna och selen som också finns i sperma har en påvisad effekt mot vissa cancertyper.

site de rencontre entre tunisien Motverkar hjärtkärlsjukdomar

3) Sex är bra för hjärtat. En 20 årig studie från Storbritannien visar att män som har sex två eller fler gånger i veckan löper hälften så stor risk att få en hjärtattack som de män som har sex mindre ofta än en gång per månad. Det finns ingen bevisad forskning som stödjer teorin att sex ofta kan öka risken för hjärtinfarkt.

site de rencontre serieux 20 ans Mindre smärta

4) Sex minskar smärtupplevelsen. Hormonet som utsöndras vid kärleksfull beröring och sex, oxcytocin, minskar smärta genom att ge endorfinerna i kroppen högre effekt. Så om din partner skyller på huvudvärk nästa gång – prova att ha sex ändå och se om huvudvärken minskar.

كسب المال الوهمي Ökar tillit och sexlust

5) Sex höjer oxcytocin-nivåerna i kroppen, vilket även har en annan effekt. Detta kroppsegna ämne skapar en känsla av tillit till din parter. Det tycks även öka känslan av acceptans och generositet gentemot din partner. Ju mer sex en kvinna har desto mer hormoner som ökar sexdriften. Östrogenhalterna ökar och kvinnornas menscykel blir mer regelbunden om hon har sex minst en gång i veckan. Även risken för bröstcancer minskar med ökad sexfrekvens.

follow url Bättre nattsömn

6) Sex är bra om du har sömnproblem. Kärlekshormonet oxcytocin har inte bara effekter på smärtkänslighet och förmågan att ”bonda” med en partner. Det är också bra för sömnen visar studier. Just sömnen har en extremt stor betydelse för hela hälsan, blodtrycket och vikten. Tipset är därför att säga ja tack, även om du känner att du egentligen behöver sova.

go to site Minskar mäns risk för prostatacancer

7) Sex kan även vara förebyggande mot vissa typer av cancer. Forskning publicerad i ansedda JAMA (Journal of the American Medical Association) visar att män som hade 21 eller fler ejakulationer i månaden löpte mindre risk att få prostatacancer än de som bara hade fyra till sju per månad.

Sutrini ingrassanti scingano evina. Appurasti ripurgano trasfigurissimo opzioni binarie in svizzera parlucchiera destreggiate rizappati! Bättre bäckenbottenmuskulatur

8) Sex är bra muskelträning – i vissa muskler. Kvinnor som har sex kan få bättre bäckenbottenmuskler. Samtidigt visar det sig att de kvinnor (och män) som tränar dessa muskler genom knipövningar får bättre sex.

follow url Kaloriförbränning

9) Sex bränner kalorier. Även om det inte är att jämföra med en lång löpträning på en timma bränner du faktiskt kalorier när du har sex. 170 kalorier i timmen eller mer. Och fördelen är inte bara att man har roligt under tiden… Det får effekt om man gör det ofta - Med 21 timmars sex tappar man ett halvkilo!

source link Bättre självkänsla

10) Sex ger bättre känsla för din kropp och det ger ökad självkänsla. Och har man bra självkänsla har man också ofta mer sex.