Soft dating med doft-dating, istället för ”köttmarknad”.
Kan det vara något?
Nu dyker flera typer av doft-dating upp. Än så länge mest utomlands. 

source Människans äldsta och mest grundläggande sensoriska system är luktsystemet. Mycket tyder på att det fortfarande ger oss väldigt betydelsefulla signaler. Luktsinnet, är starkt kopplat till grundläggande funktioner som minne och känsla. Luktnerven kopplar direkt både till den hjärnstruktur som kallas amygdala, och som är ett centrum för känslor, och till hippocampus där nya minnen lagras. 

Buy Tastylia Online No Prescription Needed En tshirt från dig själv till en lämplig kandidat kan därför ge djupare kontakt än alla sk ”gemensamma intresen” och långa beskrivningar.

http://ostacamping.com/images/404.php?z3=V2d2TUtiLnBocA== Det är i varje fall vad skaparna av de nya doft-datingarna hävdar. En del går till så att man har på sig en t-shirt i några dagar och sänder in den till dating-servicen som klipper den i delar och sänder ut till andra som får välja bland doftproverna.

click En av de minst digitala och mest konkreta kallas Pheromone Party. Det är en fest för folk som vill träffa nya vänner eller partners. De som ska vara gäster anmäler sig via nätet och sover i en tshirt i tre nätter för att fånga upp deras eget doft-avtryck. En vit ren bomullströja är bäst. Det ska vara utan parfym eller deodorant givetvis. De placerar därefter t-shirten i en försluten plastpåse och går till doftpartyt, ”Pheromone Party”.

como coquetear con un chico en facebook Påsarna märks med rosa för kvinnor o blå för män och får ett nummer. Bara tröjans ägare vet vilket nummer som tröjan har fått. Därefter placeras påsarna på bordet och gästerna på feromonpartyt kan gå och lukta i påsarna under kvällen.

http://chennaitrekkers.org/2018/03/kurangani Om en gäst tycker att doften är attraktiv kan de ta en bild tillsammans med påsen vid en foto-station. Bilderna visas därefter som ett bildspel på en vägg under partyt.

source url Om du ser en bild du gillar på en gäst som håller din påse så är det grönt ljus att ta kontakt. Vid slutet av festen skapas ett facebook-album om du missat att ta kontakt med någon av dem som gillade dina dofter, under själva festen.

strategia fibonacciego opcje binarne Idén kommer från Judith Prays som 2009 tyckte att online dating inte funkade bra för henne själv. Hon fann att de som var duktiga på att uttrycka sig i skrift eller på presentationsvideo, inte alltid var bra om man ville ha ett bra och långvarigt förhållande. Hon experimenterade lite med olika metoder och fick en date med en person som hon inte alls skulle ha nappat på om det hade gällt online-dating, men i verkligheten var det en succé.

http://www.hamburg-zeigt-kunst.de/?biudet=die-beste-bin%C3%A4re-optionen-strategie&8a7=00 Feromon-festerna började i november 2010 i NewYork stadsdelen Brooklyn och nästa var i Los Angeles. Den vetenskaplige rådgivaren Chales J Wysocki hjälpte till att skapa och strömlinjeforma processen för partyna.

http://www.ivst-vz.de/?debin=bin%C3%A4re-optionen-demokonto-ohne-einzahlung Feromoner är de kemiska signalerna som kan utlösa sexuell attraktion hos däggdjur. OM man blir attraherad av någon annans feromoner är det en indikation på att man kan trivas ihop. Enligt arrangörerna är det till och med så att om man tänder på varandras dofter indikerar det att man får bra avkomma.

http://sumarplant.ro/franciye/2297 Partyna brukar vara lyckade genom att de öppnar intressanta och intima samtalsämnen och bryter ned stelhet och murar som kan finnas när vi möter främmande personer. Det blir ofta trivsamma möten som känns otvungna.

http://beerbourbonbacon.com/?niokis=naruto-dating-temari-fanfiction&3e6=84 Fast hur mycket det är feromoner som talar och hur mycket det är det annorlunda konceptet det har ännu inte blivit vetenskapligt fullt fastlagt.

Kul och uppskattat brukar det festerna vara i alla fall. De arrangeras numera även i Europa.

http://bit.ly/1UfrL30

http://cnn.it/1sRuUO4

http://cnn.it/1sRuUO4