http://coleface.com.au/tag/design-and-artwork/ Teleoperatören Svea Telecom döms att betala ett vite på en halv miljon. Detta sedan bolaget brutit mot ett förbudsföreläggande.

see url

http://uetd-hessen.de/?deuir=israelische-frau-kennenlernen&a31=44 Under 2012 kritiserade Konsumentombudsmannen teleoperatören Svea Telecom för att ringa säljsamtal till konsumenter som antecknat sitt telefonnummer i spärregistret NIX-Telefon. KO utfärdade ett förbudsföreläggande till Svea Telecom förenat med ett vite på 500 000 kronor som bolaget godkände. Det innebar att bolaget gick med på att upphöra med de otillåtna säljsamtalen.

source url

http://salpasafarit.fi/?kalimo=ikili-opsiyon-canl%C4%B1&867=1b Men det löftet bröts av bolaget. Enligt flera anmälningar till Konsumentverket bekräftades det att Svea Telecom återigen börjat ringa säljsamtal till ”nixade” telefonnummer.

source link

asian dating free uk Enligt KO rör det sig om ett tydligt brott mot förbudsföreläggandet. KO stämde därför Svea Telecom i Stockholms tingsrätt som dömde ut vitet på en halv miljon kronor sedan bolagets företrädare medgett att man gjort fel.

tms brokers opcje binarne