Mercedes självkörande koncept-lyxbil F 015, visas nu för opinionsbildarna i Almedalen.
Det är första gången bilen visas utanför de stora världsmässorna. Den ska visa hur bilen nu förvandlas från transportmedel till ett bekvämt, avskilt loungeutrymme som tar dig dit du ska.
– Egentid och eget utrymme är den tveklöst viktigaste lyxvaran på 2000-talet, säger Daimlerchefen Dieter Zetsche.

source url
Med den nya mersan F 105 "Luxury in Motion" blir detta något publiken faktiskt kan både se, känna på och prova på riktigt, enligt Mercedes-Benz själva. De har valt att bredda idén med självstyrande bilar till att innefatta mycket mer än vad själva tekniken kräver. Mercedes vill sätta människan, och människans upplevelser i centrum. Nu menar man att de självkörande bilarna kommer att kunna bli en näst intill lika stor omvälvning för samhället som när bilen kom. Bilen drivs av en elmotor som får sin energi från vätgas via bränsleceller. Totalt har den en räckvidd på ca 110 utsläppsfria mil.

conocer gente normal

enter sjalvkorande lyxmersan2

http://bilgiwebs.com/?plemjaw=un-hombre-soltero-tom-ford&f07=4e

Tadalafil Oral Strips Australia Ingen kommer dock att vara tvungen att låta bilen köra själv - när föraren vill kan han eller hon ta över kontrollen. Däremot är det troligt att det kommer att finnas områden eller vägar där bara självkörande bilar tillåts. Med självkörande bilar kommer vi därigenom att kunna få mer plats i städerna och betydligt mindre köer och högre säkerhet. Bilarna kan i praktiken bli som kupéer i ett virtuellt tåg som inte behöver spår.
Det mest slående interiört är säteskonceptet, med fyra roterande fåtöljer som gör att man kan sitta ansikte mot ansikte under färden. Alla fyra passagerarna kan använda tiden till att jobba, luta sig tillbaka eller bara umgås med varandra. 

click

singulair buy uk

enter site  Tekniken för självkörande bilar har funnits hos Mercedes-Benz ett tag nu, och regelbundna tester utförs på vägar över hela världen. Det som kvarstår är i många fall att lagstiftning och regler ska hinna ifatt tekniken. Flera funktioner från F015 återfinns redan på nya Mercedes E-Klass.

buy kamagra oral jelly canada

follow link I F 105 "Luxury in Motion" är det ständiga flödet av information mellan omvärlden, fordonet och passagerarna centralt. Sex displayer runt om i bilen, i höjd med instrumentpanelen, förvandlar bilen till en sorts digital arena. Passagerarna kan interagera med fordonet genom gester, eye-tracking eller genom displayernas touch-gränssnitt. På utsidan känner fordonet av omvärlden med ett stort antal kameror och sensorer. När bilen stannar för att en fotgängare ska korsa gatan, kan den till exempel projicera ett zebra-mönster på vägbanan och säga ”varsågod” som en bekräftelse på att den kommunicerar med människan på trottoaren.  

buy metoclopramide online

rencontrer les femmes belges – Det är en fantastisk bil som verkligen väcker uppmärksamhet, säger Fredrik Wahrolén på Mercedes-Benz Sverige. Sedan den kom till Visby i morse har det varit ständig folksamling, och jag är ganska säker på att den är ett av Almedalens mest fotograferade motiv!