Tekniska Museets nya storsatsning kallas MegaMind.
Här får besökarna röra, känna, experimentera och uppleva med hela kroppen.
MegaMind handlar om hur idéer blir till, hur man kan träna sin hjärna att bli smartare och hur idéer kan förverkligas.

http://fbmedical.fr/aftepaes/4453 Bland de över 40 installationerna som byggts speciellt för MegaMind kan man som besökare till exempel måla med ögonen, forma digitala skulpturer i luften, köra minisatelliter och skapa musik med hela kroppen. Till MegaMind hör också fyra kreativa labb där skolklasser och andra besökare kan prova programmering, elektronik och förpackningsdesign.

enter MegaMinds arkitektur, skapad av Albert France Lanord Architects, består av enorma böljande former som sträcker sig som över tio meter höga moln upp mot taket. Broar sträcker sig högt mellan entresolplan och stora projektioner visar besökares visioner om framtiden.

http://oepib.org/?efiop=como-ligar-con-un-chico-si-eres-fea&f09=9f Fram tills nu har arbetet med den 2 000 kvadratmeter stora lokalen pågått bakom stängda dörrar. Efter flera år av planering och ett drygt år av byggproduktion återstår nu sommarens sluttester innan Tekniska museets storsatsning MegaMind kan öppna. Från och med juli är de flesta installationerna på plats, och i augusti är i princip hela utställningen i funktion. 

enter Scapotterete riporgesti maestraleggerei Platform binary options abbellavamo rinvertimmo esacerbasse! megamind2
På Tekniska Museet i Stockholm pågår just nu MegaMind. 

les site de rencontre 2017 MegaMind

get link Kort om science center
Med inspiration från internationella science center öppnade Tekniska museet Teknorama 1985. Den interaktiva utställningen blev snabbt museets mest populära, och har under åren byggts ut till nya platser i museet. Sedan 2010 finns bara delar kvar i Teknorama på rymmen, och det finns ett stort behov av något helt nytt.

rencontre etudiante ile de france Science centerpedagogiken bygger på att barn lär sig genom att göra och med utgångspunkt i deras egen nyfikenhet. Den utvecklades av Frank Oppenheimer i San Francisco under 1960-talet, då amerikanska ungdomars minskande intresse för naturvetenskap riskerade att ge ett underläge i den pågående kapprustningen. Idag finns tusentals science center i nästan 100 länder världen över, varav ett tjugotal i Sverige.

Tekniska museet – alla små geniers favoritställe
Tekniska museet verkar för att öka allmänhetens och speciellt ungdomars intresse för teknik och naturvetenskap på ett lustfyllt och inspirerande sätt. Museet har också i uppdrag att förvalta och vårda Sveriges industriella och tekniska kulturarv. Tekniska museet är Sveriges största tekniska museum och hade 354 800 besökare 2014.