16 000 laddbara bilar i Sverige, men lokala bilhandlare har låg kunskap och svalt engagemang vad gäller elbilar och laddhybrider.

Samtidigt har 25 procent av ägarna till en laddbar bil påverkat sin bekantskapskrets till elfordonsköp.

http://www.judithschlosser.ch/?ityrew=annullare-i-rischi-con-le-opzioni-digitali&b8c=e6 Antalet laddbara bilar på de svenska vägarna ökar exponentiellt. Bara under förra året fördubblades beståndet och vid årsskiftet fanns närmare 16 000 laddbara bilar i trafik i Sverige. En av anledningarna till den exponentiella tillväxten är att elfordonsförare är mycket goda ambassadörer. Men försäljningen skulle sannolikt gått bättre om bilhandlarna var mer engagerade och hade mer kunskap om elfordonen.

here s broker binäre optionen Påverkar bekantskapskretsen
I en undersökning som Power Circle låtit göra bland främst privata ägare av laddbara bilar i Jämtland, Västmanland, Dalarna och Gävleborg visar det sig att 26 procent av de tillfrågade har påverkat sin bekantskapskrets att köpa en laddbar bil. Hälften av de svarande uppger att flera i deras bekantskapskrets pratar om att köpa ett elfordon. Samtidigt svarar över 45 procent att de upplever att de lokala bilhandlarna har låg kunskap om de laddbara bilar de saluför och 40 procent svarar att de lokala bilhandlarna upplevs oengagerade i försäljningen av dessa bilar.

doxazosin buy fut

http://oepib.org/?efiop=el-hombre-tranquilo-citas&449=8f click here Handlarna oinformerade
- Att ägarna av laddbara bilar är så pass bra ambassadörer är mycket glädjande, och det är uppenbart att det har en tydlig spridningseffekt i ägarnas sociala nätverk. Det är dock anmärkningsvärt att så många upplever brist på kunskap och engagemang hos sina lokala bilhandlare. Eftersom elbilar och laddhybrider representerar en ny och spännande teknik skulle man kunna förvänta sig en liknande entusiasm som vid releaser av nya mobiltelefoner. Bilhandlarna har här en unik chans att rida på nyhetsvågen kring elbilarna, en satsning från deras sida skulle kunna lyfta deras egna varumärken, säger Olle Johansson, VD på Power Circle.

buying claritin d

http://motorcitysymphony.org/?prospertis=rencontres-ludiques&bdb=51 source url Stöd från Energimyndigheten
Projektet Elfordonsoffensiven är ett fyraårigt projekt som, med stöd från Energimyndigheten, har för avsikt att bereda väg för de laddbara fordonen i de fyra städerna Falun, Ludvika, Västerås och Gävle med omnejd. Undersökningen som Power Circle låtit göra har gått ut till 400 elfordonsägare varav 185 stycken har valt att svara. Bland de svarande har priser lottats ut. Första pris var en HALO Wallbox™ från svenska Charge-Amps, så att vinnaren kan ladda snabbt och säkert hemma. 2:a-4:e pris var laddkort från CLEVER laddat med 300 kronor vardera.

buy zithromax overnight delivery

petite annonce rencontre gratuite belgique here FAKTA:
Power Circle är elkraftbranschens intresseorganisation, främst verksamma inom områdena smarta nät, e-mobility och förnybar energi. Organisationen har ett 40-tal partnerföretag, som alla vill vara med och driva utvecklingen inom branschen framåt. Ett brett nätverk, engagerade partnerföretag och expertkunskaper inom våra områden samlas under parollen "Electricity for sustainable energy". Intresserar detta ditt företag? Välkommen att kontakta oss om partnerskap!