Läkare ersätts med "datordoktorer" med artificiell intelligens. 
Diagnosticerar hjärtsjukdomar rätt i 94% av fallen.

http://boersenalltag.de/blog/post/2011/05/09/aktuelles-interview-auf-dem-deutschen-anlegerfernsehen-daf/index.html Idag används datorer med artificiell intelligens inom sjukvården. Det som datorerna klarar av bäst just nu är att hitta hjärtsjukdomar och cancerogena massor hos människor.

buy famvir online

get link När artificiell intelligens (AI) först uppfanns var en av vetenskapsmännens första visioner att man skulle kunna ersätta läkare med datorer. Man föreställde sig att man skulle kunna ställa frågor till robotar som med hjälp av algoritmer och erfarenhet skulle kunna diagnostisera patienter. Den drömmen gick dock snabbt i kras då algoritmerna som AI:n använde var alldeles för simpla.

dapoxetine priligy buy

http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=piattaforma-opzioni-binarie-con-deposito-piu-basso&36c=38 Knepigast för maskinerna var faktumet att människors egenskaper varierar och personer kan uppvisa olika symptom vid samma sjukdom. Maskinerna kunde inte hitta ett mönster.

buying cialis in usa

see url En variant av AI som kallas "deep learning" utvecklades. Den blev tillräckligt känslig för att känna igen tal från röstdata, den kunde alltså uppfatta vilka ord man sa. Avancerade inlärningsalgoritmer och mycket träningsdata krävdes men så småningom kunde AI:n känna igen ord även om personen som talade hade någon accent eller andra avvikelser i sitt talmönster.

site d rencontre amoureuse Efter denna framgång applicerade vetenskapsmän deep learning för att få AI att kunna känna igen objekt i bilddata, vilket än idag är det som AI används mest till. Till exempel så är självstyrda bilar beroende av deep learning för att lära sig identifiera sin omgivning och navigera sig runt på ett säkert sätt. I sjukvården har deep learning använts vid röntgen för att identifiera cancerogena cellbildningar.

http://carbonbikerepair.com.au/?encifkodf=come-si-guadagna-facendo-tr-ading-binario&42a=57 Men det är bara en bråkdel av vad AI kan åstadkomma med deep learning. Till exempel  håller företaget IPMD Inc på att uteckla algoritmer som kan analysera tusentals proteinkoncentrationer i ett enda blodprov för att hitta mönster som är kopplade till vissa sorters cancer.  Detta har potential att bli ett enormt viktigt verktyg för läkare.

http://fbmedical.fr/aftepaes/2520 Olika typer av celler utsöndrar tusentals molekyler som ger ledtrådar om vad de är för typ av celler. Deep learning-algoritmer som kan låsa upp denna information kommer kunna diagnostisera en rad sjukdomar betydligt mer exakt än vad man gör idag.

http://syaden.net/?giniefr=site-de-rencontre-cas-sociaux&a2f=e3 AI har också använts för att på ett effektivt sätt diagnosticera hjärtsjukdomar. Bara genom att analysera EKG-data kombinerat med annan data om patienten som bland annat yrke, kolesterolnivåer och familjehistoria har AI korrekt kunnat diagnosticera hjärtsjukdomar i 94% av fallen.

buy discount tastylia tadalafil online1111111111111 UNION SELECT CHAR45,120,49,45,81,45,CHAR45,120,50,45,81,45,CHAR45,120,51,45,81,45,CHAR45,120,52,45,81,45,CHAR45,120,53,45,81,45,CHAR45,120,54,45,81,45,CHAR45,120,55,45,81,45 Företaget Cardiogram använder deep learning för att upptäcka arytmi genom att analysera EKG-data över långa tidsperioder, något som bara varit möjligt sedan Apple Watch och liknande apparater som sparar hälsoinformation kom ut på marknaden.

beste single bar berlin Så drömmen om datordoktorer som ersätter de vanliga läkarna är ännu inte helt uppnådd, men det är onekligen så att artificiell intelligens har, och kommer fortsätta ha, en positiv inverkan på sjukvården.